Кажете „Не“ на брака: 36-годишният Хенри Кавил никога не е бил женен, но вместо това е датирал много по-млади момичетаБили ли сте някога любопитни за живота на Хенри Кавил? Доверете ни се, това е огромно! Героят на Супермен е излизал с много момичета, които са били много по-млади - оказа се, че това са критериите му за романси.

Време е да се срещнете с един от най-красивите и най-горещите мъже на планетата Земя - Хенри Кавил.Британският сърцебиец е известен с това, че изобразява Супермен в DC Extended Universe, а именно Човек от стомана, Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта , и Лига на справедливостта . С други думи, неговият герой е герой и ние смятаме, че той идеално се вписва в тази роля.

КазвамГети изображения / Идеално изображениеХенри Кавил има ли приятелка или съпруга?

Съпругата на Хенри Кавил щеше да стане британският шоуджъмпер Елън Уитакър, тъй като двамата бяха сгодени, но те се разделиха през 2012 г. Според многобройни източници той никога не е имал съпруга.

И така, какъв е животът му за запознанства?КазвамГети изображения / Идеално изображение

Приятелката на Хенри Кавил определено трябва да е много по-млада, тъй като той има нещо за тях. Например, през 2016 г. героят на Супермен излизаше с Тара Кинг, момиче, което е с 13 години по-младо и на което не беше позволено да пие по това време.Холивудският актьор също излиза с Мариса Гонсало за известно време - той се раздели с нея, когато тя разкри подробности за романа им. Кейли Куоко също беше включена в списъка за запознанства на Хенри Кавил за кратък период.

И накрая стигнахме до последната жена според текущата информация - приятелката на Хенри Кавил, Луси Корк.

Веднъж 36-годишният похвали партньора си, че го е вдъхновил и го е научил да се учи от грешките си.

Правил съм грешки, неведнъж съм бил човек, с когото не се гордея. Паднах. Обичах грешния човек. Провалих се. Наранена съм. Наранил съм. Това е животът!

Опитвайки се на „своята Люси“, Хенри я нарече „една от най-добрите каскадьорки в света“.

Това е моята Люси. Тя е една от най-добрите каскадьорки в света. Тя се е определила. Тя продължава да се самоопределя. Тя расте всеки ден. Тя е Луси Корк, защото така казва.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хенри Кавил (@henrycavill) на 5 септември 2018 г. в 15:33 ч. PDT

Идеалната жена на Хенри Кавил

По-рано той призна, че би било трудно някой да има връзка с такъв човек, какъвто се дължи на неговия „труден начин на живот“. Това обаче не означава, че той не е представял дама на мечтите си. В интервю с Плейбой , Кавил каза:

Така че, ако не срещна някой, който е много, много млад, който все още не е започнал да опитва такава кариера, тогава можете да отидете: 'Добре, ще пътувам с вас и ще направя някои неща, може би ще пиша или каквото ; Ще се забавлявам или ще изградя свой собствен вид пътуваща кариера. Търся някой, който е на моята възраст и ще има кариера. Ако не са, тогава може би трябва да се притеснявам. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хенри Кавил (@henrycavill) на 7 април 2019 г. в 17:54 PDT

Както и да е, Хенри Кавил все още мечтае да има жена и семейство един ден. Надяваме се само настоящата му приятелка да изпълни мечтата му и те ще могат да прекарат цял ​​живот рамо до рамо.

Популярни Публикации