Съвместимост Скорпион и Водолей - вода + въздухСъвместими ли са Водолей и Скорпион? Обикновено между двата от тези знаци има привличане, но с напредването на нещата те биха могли да установят, че тяхната съвместимост помежду си е доста ниска. В повечето случаи те изглежда имат много различия, които понякога могат да бъдат преодолени, а друг път тези

Обикновено между двата от тези знаци има привличане, но с напредването на нещата те биха могли да установят, че тяхната съвместимост помежду си е доста ниска.В повечето случаи те изглежда имат много различия, които понякога могат да бъдат преодолени, а друг път тези различия могат да бъдат непреодолими. Понякога ще им е трудно да се свързват помежду си поради различията си в мненията, като в същото време гледат на живота доста противоположно.

И двамата са доста волеви и държат много твърди убеждения близо до гърдите си. Когато се спорят помежду си, може да им е трудно да видят мнението на партньорите си. Причиняването на аргумента да се проточи.

От другата страна на нещата, те биха могли да открият, че тези различия може да са нещо, което ги привлича още повече един към друг. Важното обаче е, че те наистина трябва да седнат и да обсъдят тези контрасти и да решат дали могат да живеят с тях. Тази връзка има шанс или да стане много успешна, или да бъде отчаян провал, когато става въпрос за любов, в зависимост от това дали могат да намерят разликите.

Как са влюбени Скорпион и Водолей?Тази връзка наистина ще се свежда до това колко добре могат да общуват помежду си. И двата знака понякога се затрудняват да обяснят какво чувстват към нещата и това може да бъде нещо, което може да бъде ситуация „направи го или го разбий“.

Водолеите обичат да живеят живот, който се основава повече на техния индивидуализъм, като в същото време живеят вътре в отношенията си. Така че те наистина трябва да имат време за себе си отделно, за да се заредят. От другата страна, тези Скорпиони наистина обичат да бъдат ол инклузив, когато става въпрос за живот с партньора си.Скорпионът също може да се затрудни да се справи с това как Водолеят обича да живее безгрижно. Почти сякаш и двамата са живи и напълно различни светове.

Когато се окажат в спор помежду си, и двата знака са склонни да тръгнат по различни пътища за малко, само за да се успокоят. И двамата искат да се опитат да избегнат борбата, доколкото е възможно. Поради факта, че и двамата знаят, че ако темпераментите им започнат да избухват, това може да е нещо, което може да натовари сериозно отношенията им.

Тези двамата обаче имат нещо в своя полза. И двамата са бойци и ще вложат всичко, което могат, в опитите да накарат нещата да работят. Връзката между двамата обикновено не свършва, докато не се изчерпят напълно до степен, в която не могат да продължат повече.

Както бе споменато по -горе, ако седнат и говорят за различията, които имат помежду си и как могат да включат това в съвместния си живот, тогава тази връзка може да се получи. Те наистина трябва да внесат онзи боец ​​инстинкт, който и двамата имат в тази връзка, за да бъдат успешни.

Искате задълбочено ръководство за мач Скорпион Водолей? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Скорпион | Влюбен Водолей

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Странната страст на Водолея е изключване за знойния Скорпион. Водоносецът не може да се справи с подозренията на Скорпион относно местонахождението им през цялото време.

Селия: Вашите дълбоки емоции и ледената непривързаност на Водолея са пълни противоположности. Единственото място за срещи е в средата.

Джен: Вероятно ще се почувствате неадекватни от изключителната независимост и нетърпение на Водолея. Въпреки че са много независими и разумни, Водолеите вероятно няма да бъдат привлечени от вашата интензивност и страст. Може да се почувства, че тази връзка е повече работа, отколкото някой от вас се е надявал, за да се получи. С много време и усилия, това би било чудесно. Трябва да се научите да изсветлявате малко и Водолеят от своя страна ще трябва да се отвори повече.

Лидия: Това ще бъде проблемна връзка, но това просто означава, че трябва да работите усилено за това. Скорпионът обича да говори и да се наслаждава на хубавите неща в живота, докато Водолеят може да бъде по -разумен и малко скучен в сравнение. Водолеите трябва да се опитат да се научат да омекотяват думите си; особено когато в ежедневните разговори, като откровени, безсмислени отговори не могат да утежнят търпението на Скорпионите с течение на времето. Скорпионът има проблеми с оставянето на нещата и ще се върне към мрачното си настроение, ако не чувстват, че получават това, което искат, с добавената смес от инат от двете страни, това може да изглежда като рецепта за бедствие в определени моменти.

В сексуален план и двамата ще бъдете много страстни и сексът ще бъде нещо, което и двамата ще се насладите изключително много. Опитайте се да оставите аргументите на вратата на спалнята и винаги ще имате област от връзката си, която е неопетнена от всичко, което ви е дразнело в последната ви кавга!

Лора: Двойката Скорпион и Водолей има потенциала да се превърне във вълнуваща, интензивна и социално активна двойка. Тоест, ако Скорпион е готов да участва в партийно поведение извън това, с което той/тя обикновено е известен. И двете са настроени по своите начини и имат предварително определени идеи за много различни неща като цяло. Скорпионът със сигурност ще иска да упражни по -голямата част от контрола. Въпреки това, при условие, че Водолеят все още е свободен да обикаля през обичайните си социални кръгове, контролът няма да бъде проблем. Проблемите обикновено ще възникнат само ако Водолеят е откъснат от обичайната банда. Скорпионът ще трябва да реши рано дали да се довери на водоноса или да бъде подозрителен към дейностите на Водолея. Ако Водолеят остане верен, ще се появи просветлен и успокоен Скорпион.

Трейси: Водолей и Скорпион могат да бъдат нестабилно партньорство, тъй като единият се нуждае от свобода, а другият е притежание. Обикновено това е непредвидим мач, въпреки че може да работи, ако направят компромис и се научат да се доверяват един на друг.

Хайди : Водолеят намира Скорпиона като доста взискателен, а Скорпионът намира Водолея като доста хладен към любовта. Притежателният и понякога критичен характер на Скорпион притеснява и дразни Водолея, а понякога непредсказуемият Водолей не дава чувство за сигурност на Скорпиона.

Кели: Този мач може да бъде успешен, но ще отнеме работа и от двете страни. Водолеят може да намери интензивните емоции на Скорпион в началото за привлекателни, но скоро ще им омръзне, ако нарушат свободата на Водолея.

Маркъс : Въздух и вода. Два много различни елемента и много напрежение. Водолеите ще гледат Скорпионите много любопитно и без много да разбират тяхната интензивност, темперамент или страст. Истината е, че трябва да се гледа като животно в зоопарк, което ще побърка Скорпион. Това заедно с откъснатостта на Водолея, нерешителността и покровителствения тон на гласа, когато се сблъскат с висока драма, вбесяват Скорпионите. Чудно е, че тези двамата някога са успели заедно, мисленето им е толкова противоположно.

Дейвид: Нито един не се отказва лесно от властта, нито уважава тези, които го правят. Това би могло да бъде съвместимо, но Скорпионът е погълнат от емоции, докато Водолеят предпочита малко разстояние. Като цяло не е идеалното сдвояване.

Мъж Скорпион и жена Водолей

Любовната връзка между Жени Водолей и мъжете Скорпион могат да бъдат много трудни в някои моменти. Докато жените Водолей обичат да изследват и са много приятелски настроени с всички, мъжете Скорпион обичат личния им живот и не искат намеса в него. Оттук започва предизвикателството в отношенията. Жените Водолей са със силна глава и мъжете Скорпион също са същите. Когато искат да излизат заедно, става трудно, тъй като жените обичат да общуват, докато мъжете искат уединение с приятелките си. The Мъже Скорпион имат навика да поемат контрола понякога и жените Водолей обичат своята независимост, така че им става трудно да се изправят един друг и да правят компромиси.

Мъж Водолей и жена Скорпион

Мъже Водолей имат характер, напълно противоположен на характера на Жени Скорпион . Този противоречив характер е това, което прави връзката им продължителна за дълго време. Мъжете Водолей обичат свободата и те могат да смятат партньора Скорпион за една от пречките за независим живот. Това не означава, че той не обича своята половинка Скорпион. Той също така се опитва да избегне всяка ситуация, която може да предизвика възбуждане на емоции между двамата партньори. Подобно поведение предизвиква чувство на ревност у партньорите на Скорпион и тя се опитва да привлече повече неговото внимание. Като цяло връзката продължава дълго, ако и двамата партньори се опитват да се разберат. Като цяло и двамата се обичат и уважават.

Приятелство Скорпион и Водолей

Или ще се харесате, или ще се толерирате, но така или иначе ще бъдат бурни моменти.

Връзка Водолей и Скорпион

Като влюбени:

Ако вие двамата се научите да бъдете малко по -прощаващи, може да работите добре като любовници.

Дългосрочна връзка:

Може да се окажете в много ситуации, в които и двамата смятате, че знаете по -добре.

Краткосрочна връзка:

Дори в началните етапи на романтиката вие двамата сте напълно способни да хвърлите ръкавицата и да имате пълен спор.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства със Скорпион | Запознанства с Водолей

Секс Скорпион и Водолей

Изненадващо, когато енергията ви е насочена и фокусирана върху страстта, вие ще свалите покрива.

Скорпион и Водолей сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Скорпион в леглото | Водолей в леглото

Съвместимост на Водолей със Скорпион Над всички резултати:

общ резултат 30%

Били ли сте във връзка Скорпион-Водолей? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Скорпион | Индекс на съвместимост на Водолей | Индекс на съвместимост на зодиака

Водолей + Скорпион

Популярни Публикации