Съвместимост на Скорпион и Козирог - Вода + ЗемяСъвместими ли са Скорпион и Козирог? Когато тези два знака се съберат, те веднага ще го ударят. Когато започнат да се срещат, те ще разберат, че има много съвместимост между тях. Много астролози, включително и аз, ще се съгласят, че това е една от най -добрите комбинации от всички

Когато тези два знака се съберат, те веднага ще го ударят. Когато започнат да се срещат, те ще разберат, че има много съвместимост между тях двамата.Много астролози, включително и аз, ще се съгласят, че това е една от най -добрите комбинации от всички зодии.

Когато се срещнат за първи път, те веднага ще бъдат привлечени един от друг, не само на чисто физическо ниво, но и на интелектуално.

Когато започнат да преминават от запознанства в истинска връзка, и двамата ще започнат да осъзнават, че това има дългосрочни характеристики. Те ще открият, че тази връзка има много страст, че връзката им помежду им е много силна и че лоялността един към друг няма да има равна.

Един възможен проблем, който може да възникне между тях двамата, е, че когато имат спор, понякога могат да се възмутят след това. Тази горчивина, която те могат да имат в себе си, всъщност може да ги направи доста отмъстителни, ако се чувстват сякаш са пренебрегнати.За да преодолеят тази ситуация, те наистина трябва да гледат на връзката като на партньорство. При това партньорство 50% те и 50% техен партньор. Ако един от членовете на тази двойка е ранен и това нараняване продължава, тогава това ще се превърне в прекъсната връзка. Така че те трябва да помнят, че в словото екип няма аз.

Как са влюбени Козирог и Скорпион?От гледна точка на отношенията това е двойка, която ще бъде наистина обединена и ще се разбира много добре. Между тях двамата има много честност и много силни чувства, които ще закрепят връзката.

Ключовата дума за тази връзка е любовта. Това не е двойка, която ще обикаля с тази любов, но всеки, който може да ги види да си взаимодействат ежедневно, ще знае, че това е истинско нещо.

Това наистина е специална съвместимост, която споделят помежду си, поради факта, че споделят много общи интереси. И двамата имат любов към мирните решения, когато става въпрос за спорове, както и споделят едни и същи амбиции помежду си.

И двамата са уважавани личности, които са много силни едновременно. Когато се сблъскат с нещастия, се сблъскват с него като екип.

Най -важното обаче е, че любовта им един към друг и лоялността, която проявяват към и един към друг, ще бъдат това, което ги отвежда на следващото ниво.

Скорпион ние обикновено сме водещи в ситуацията, като Козирогът ги подкрепя през целия път.

Искате задълбочено ръководство за мач Скорпион Козирог? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Скорпион | Влюбен Козирог

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса : Страстта на амбициозния Кап към работата удовлетворява душата на Скорпиона (който може да научи Кап на нещо или две за други видове страст!).

Селия: Козирогът ще ви помогне да реализирате амбициите си и ще уважи нуждата ви от уединение и тишина понякога.

Джен: Козирогът е естествено отдаден и стабилен, което ще ви даде сигурността и вниманието, за които копнеете. Козирогът отлично съвпада с вас. Интензивността, която и двамата споделяте, е ключът към поддържането на тази връзка между вас двамата. Доброто приятелство е ключът тук. Ако приятелството продължи, любовта ще продължи.

Лидия: Това ще бъде бавно развиваща се връзка, но си заслужава чакането. Като начало ще изградите много силно приятелство и ще се опознаете отвътре, след което ще оставите място за любовта и страстта ви да растат. Козирогът може да даде успокоение на Скорпиона, когато други звездни знаци може да не са дали толкова много. Козирогът естествено иска да се грижи и да се грижи за партньора си и точно това търси Скорпион. Все пак може да има няколко ревниви аргументи, тъй като Скорпионът ще продължи да пази голяма част от нещата за себе си и когато Козирог се хване, това ще предизвика големи трудности.

Скорпионът също може да бъде доста капризен и докато Козирогът не е без недостатъци, това може да бъде трудно да се свърже, когато изглежда, че се случва без причина. В сексуален план Скорпионът ще отнеме известно време, за да получи пълно удовлетворение от правенето на любов, тъй като Козирогът е много бавен начинаещ, но ще има много опити, докато достигнете съвършенство!

Лора: Устойчивостта и дълбочината са ключовите компоненти, които движат връзката на двойката Скорпион и Козирог. Скорпионът ще бъде трудно да намери по -почтен, откровен и стабилен партньор. Козирогът ще открие, че Скорпион е интензивен по отношение на своите убеждения и ще оцени напълно непрестанната отдаденост. Козирогът копнее за някой със способността да се изкачи в стратосферите на любовта и малцина са толкова отдадени като Скорпиона. Тези двама също разбират суровите реалности на живота по-добре от повечето и инстинктивно ще знаят, че най-умният път е да се преодоляват челно препятствията. И двамата обикновено имат висока степен на интелигентност и ще си проправят пътеката по света - те не са никой глупак

Трейси: Козирогът и Скорпионът имат много различни емоционални нужди. Вероятно е и двамата да не са съгласни по почти всичко и неуспехът на Скорпиона да доминира означава, че връзката едва ли ще продължи.

Хайди : Страстна връзка. Скорпионът има начин да повдигне духа на Козирога, а Козирогът знае как да даде топлина и сигурност на Скорпиона. Финансово, емоционално и физически тези две се комбинират доста добре заедно.

Кели: Това е отличен мач, тъй като тези двамата са склонни да се балансират взаимно. Подходът на живота на Козирог към живота ще склони да заземи силните емоции на Скорпион и от тази стабилна база те могат да изградят щастлив съюз.

Маркъс : Това не е любовна атракция от пръв поглед ... поне според нашите астрологични карти. И двамата сте много потайни и внимателни за разкриване на чувства. Ако можете да бъдете търпеливи и да оставите тази връзка да расте, това може да е прекрасно нещо. Споделяте нужда от тих, интелигентен партньор, който не е твърде взискателен. Скорпионите са склонни да бъдат по -страстни и интензивни от Козата, а понякога Скорпионът ще се откаже от липсата на емоции на Козата. Това може да доведе до драматични сцени, създадени с цел да накара Козата да реагира. Ако имате нужда от театър, вземете билети. Няма да получите много театър от Козирог.

Дейвид: Скорпионът иска да се потопи дълбоко в емоциите, докато Козирогът иска да остане близо до повърхността. Скорпионът обаче може да накара Козирога да се чувства по -у дома си с чувствата си, докато Козирогът кара емоционалния Скорпион да се чувства защитен. Напук на всички шансове, Козирогът може да бъде много съвместим знак за Скорпион.

Мъж Скорпион и жена Козирог

Връзката между мъжете Скорпион и Жени Козирог е много успешен, те имат много неща, които да споделят помежду си, и никога не се отегчават един от друг. И мъжете Скорпион, и жените Козирог са надеждни жени и са наистина искрени един към друг. И двамата също имат високи семейни ценности. Различни други хора намират жените Козирог настрана и сухи, но Скорпион ги оценява.

Мъже Скорпион имат един вид магнитно привличане, което много хора трудно избягват, имат критичен, остър, скептичен и предпазлив ум, който ги прави интересни и уникални. Те също имат голяма воля и могат да постигнат всичко, което искат в живота

Мъж Козирог и жена Скорпион

Най -драматичният тип първа среща е, когато a Жена Скорпион среща а Мъж Козирог . Отначало винаги има кавга и всеки се опитва да надделее над другия и тези кавги, основани на омраза, стават основа за сближаването им и поддържането им във взаимодействие помежду си. По -късно омразата се заменя с чувство на възхищение един към друг. Що се отнася до нормалния живот, двойката може да постигне много светски богатства, ако работят заедно и си сътрудничат помежду си. Мъжът Козирог няма емоции и страсти и се опитва да основава всяко действие на логиката, но привличането и доминиращата природа на Скорпиона го доминират скоро и се случва изтичане на емоции, водещи до дълбока любов.

Приятелство Скорпион и Козирог

Красива смесица от забавление и мъдрост.

Връзка Козирог и Скорпион

Като влюбени:

Вашата двойка или ще завладее света и ще спечели или ще открие част от себе си, която е специална, но все пак искате да я запазите в тайна помежду си.

Дългосрочна връзка:

Добър микс. Трябва да извървиш дълъг път.

Краткосрочна връзка:

Силната страст ще се отприщи, когато всеки от вас се отвори към другия.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства със Скорпион | Запознанства с Козирог

Секс Скорпион и Козирог

Любовта понякога може да се чувства като скучна работа, но през повечето време ще се чувства божествена.

Скорпион и Козирог сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Скорпион в леглото | Козирог в леглото

Съвместимост на Козирог със Скорпион Над всички резултати:

общ резултат 64%

Били ли сте в отношения Козирог-Скорпион? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Скорпион | Индекс на съвместимост на Козирог | Индекс на съвместимост на зодиака

Козирог + Скорпион

Популярни Публикации