Жена Скорпион (23 октомври - 21 ноември)Дама Скорпион Тя е пълна с енергия и секс и вим. Тя има страсти към живота, които надхвърлят нормата. Тя е взискателна, но само защото заслужава най -доброто. Истинският й характер е трудно различим, тя се опитва да го запази в тайна. По дяволите няма ярост като презрено момиче Скорпион: точно така, като момичето Рак те са отмъстителни. И ревнив също. Известно е, че жените Скорпион предизвикват сцена -две на публично място. Тя презира слабостта в хората. Жените Скорпион (и мъжете) също живеят за приключения в спалнята. Оле-ле. Жена Скорпион

Дама Скорпион

Тя е пълна с енергия и секс и вим. Тя има страсти към живота, които надхвърлят нормата. Тя е взискателна, но само защото заслужава най -доброто. Истинският й характер е трудно различим, тя се опитва да го запази в тайна. По дяволите няма ярост като презрено момиче Скорпион: точно така, като момичето Рак те са отмъстителни. И ревнив също. Известно е, че жените Скорпион предизвикват сцена -две публично. Тя презира слабостта в хората. Жените Скорпион (и мъжете) също живеят за приключения в спалнята. Оле-ле.

Какво ще научите:

Жена Скорпион -Това е една прекрасна, завладяваща и проста неустоима жена! Тя може да ви развълнува в спалнята и да ви забавлява в хола .. Тя може да ви отведе до ръба на отчаянието и след това да ви призове обратно към щастието с едно щракване на пръстите си! Това мистериозно очарование, което тя проявява към вас, е причината да се примирите с нейната притежателна и ревнива природа. Не се интересува от флирт или случайно хвърляне ... иска да ви задържи с договор, с неотменяеми клаузи и много фин шрифт. Тя с удоволствие ще ви даде списък с всичко, което не можете да направите, докато сте ангажирани с нея.

Любовта е изключително важна за Скорпион жени и тя със сигурност може да включи чара, за да привлече всеки мъж, когото иска. Подобно на жените с други водни знаци, тя е много податлива на чувствата на другите, така че ще знае кой мъж може да я направи щастлива и кой не. Тя силно желае близка и ангажирана връзка. Веднъж замесена, тя не може да се справи със студенината или непринудеността. Да бъдеш влюбен е, когато тя е най -уязвима и по това време мъж лесно може да я нарани, без дори да знае за това. По всякакъв начин се опитайте да останете на добрата й страна, защото тя не прощава и забравя.Може би сте чували, че нямат добра репутация, но въпреки страстната и умишлена природа, те са верни на мъжа, когото избират за свой. Лоялността определено е в нейните възможности. Освен това, ако те обича, тя ще те защитава и ще те защитава с последния си дъх. Това, което тя изисква, е голяма постоянство в замяна на нейната вярност.

За Мъж СкорпионЧерти на жената Скорпион

Тя няма никакви страхове и ако го иска, ще го преследва, докато не го получи или загуби интерес, който някога дойде по -рано. Тя не е поетапно от вас и вашите глупави редове, освен тези за по -малка жена, тази дама е хищникът, а не плячката. Тя ще пътува по дължина и дъх на вселената и отвъд в търсене на това, което иска и след като ви открие, ще изпита вас и вашата лоялност към дръжката. След като се е ангажирала, тя ще те обича завинаги, тя ще крещи и ще крещи, че ще мърка като коте, но сексът ще бъде както никога досега, не я наранявай, тя знае само отмъщение и тя ще изчака възможността си, след което ще нанесе удар.

Влюбена жена Скорпион

Мъжът, който избере да преследва жена Скорпион, трябва да бъде изключително силен и да знае какво точно иска от живота. Тази жена е страстна, яростно лоялна сила, с която трябва да се сметне.

Жената Скорпион проявява интензивност във всички области на живота си и в любовта със сигурност не е по -различна. Любовта е изключително важна за нея и тя ще преследва правилния партньор до краищата на земята, ако е необходимо.

Тази жена е привързана към половинката си и няма да сподели. Тя вярва, че ще постигне своя път и не е голям компромис, особено що се отнася до любовта и отношенията.

Тази експлозивна женска зодия рядко не получава мъжа, който желае. Тя е пълна с магнетизъм, който е неустоим за почти всички. Тя живее живота си (особено любовния живот) във вихър от емоции и интензивност. Когато сте във връзка с жена Скорпион, в един момент ще се усмихвате от ухо до ухо, а в следващия ще бъдете на колене, объркани от крайната промяна.

Въпреки екстремните възходи и падения, жената Скорпион поддържа мъжа си щастлив и дори омагьосан от своите завладяващи, провокативни начини. Жената Скорпион е дълбоко интуитивна и много рядко се бърка с интуицията си.

Тя има вродена способност да възприема чувствата на другите и да разбира много тайни от човешката природа.

Жената Скорпион желае любов и близък, отдаден съюз със страстен, привързан партньор. Тя няма да бъде щастлива със студен, далечен партньор, който се сдържа. Страстта е нейният живот и в любовта това не може да бъде по -вярно.

Ако ще пресичате жена Скорпион, помислете за това, преди да направите това за жена Скорпион е последната, която ще прости и забрави. Тя не само ще запомни, но ще бъде готова за отплата по всяко време.

Тази жена с фиксирана зодия е отдадена, лоялна и страстна към мъжа, с когото най -накрая намира любов и обвързаност. Жената Скорпион ще ви защитава и защитава до смъртта си. Ще имате ярък, силен съюзник в тази безкомпромисна жена.

Повече на Скорпион в отношенията

Секс с жена Скорпион

Включете: Дискретен и смел любовник. Вашият партньор трябва да разбере, че това, което става зад затворени врати, остава там. Искате пълен ангажимент - тяло, ум и душа - дори и никога да не го представите на приятелите си. Ако един мъж разбира прочистващата сила на добрата битка, той има вашето уважение.

Изключете : Блестящи, щастливи хора. Мразите нещо меко или здравословно и дори няма да се притеснявате за прекалено безопасна или повърхностна връзка. Интересувате се от съседното момче само ако има рок звезда вътре.

Жена Скорпион Сексуални черти

Популярни Публикации