Shania Twain през 2019: Певицата направи грандиозно завръщане в AMA след отсъствие от 2003 г., но феновете не я харесватКак изглежда Шания Твен сега? Певицата направи неочаквано завръщане на червения килим на AMA, след като отсъства 16 години. Възрастта промени ли красивото й лице?

Шаня Твен завладя музикалния свят от буря след издаването на първия й албум Жената в мен през 1995 г. Тя беше единствената певица по това време, която се научи да комбинира кънтри и поп музика в перфектна хармония.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Shania Twain (@shaniatwain) на 4 ноември 2019 г. в 7:30 ч. PST

Оттогава тя постигна огромен успех, но не само благодарение на музиката си, нейната зашеметяваща красота също изигра малка роля в нея. Но как изглежда Шания Твен през 2019 г.?

Шаня Твен сега

Изявите на Шания Туейн на червения килим бяха винаги най-очаквани и наскоро тя отново доказа, че е тази, която трябва да погледне!

Провинциалната звезда грееше ярко на 2019 American Music Awards , хваля се нейните великолепни извивки . Изминаха 16 години, откакто видяхме Твен да се разхожда по червения килим на AMA, така че бяхме изключително развълнувани да я видим отново.Shania Twain през 2019: Певицата направи грандиозно завръщане в AMA след отсъствие от 2003 г., но феновете не харесват нейната рокля Shania Twain през 2019: Singer направи грандиозно завръщане в AMA след отсъствие от 2003 г.Гети изображения / Идеално изображение

54-годишната красавица облечена в копринено бежова риза с шал на врата и расклешенные ръкави, която тя обедини с черна пола с висока талия, с дълъг влак, подобен на русалка.Shania Twain през 2019: Певицата направи грандиозно завръщане в AMA след отсъствие от 2003 г., но феновете не харесват нейната рокля Shania Twain през 2019: Singer направи грандиозно завръщане в AMA след отсъствие от 2003 г.Гети изображения / Идеално изображение

За да аксесоарира стилната си визия, Шания избра масивни обеци от сребърни капки, които завършиха визията на висока нотка.

Реакциите на феновете

@ Шанън Кук:

Мисля, че това е просто наддаване на тегло и възраст! Случва се на най-доброто от нас! Абсолютно винаги съм обичал Шаня!

@ Лин Макдоналд:

Изпълнението й беше страхотно и изглеждаше страхотно в червено! Тази кремава рокля не беше най-добрият външен вид за нея, но тя е невероятна.

@Bev Broz:

Тя се справи отлично! Виждате, че всички лица от всички възрасти се радват на нейната проформа. Всички пеят и танцуват.

@ Мишел Лена Милър:

Тя е толкова хубава и толкова сладка ... твърде сладка - повярва тя на своя стилист. Има 1000 различни вида, които би могла да направи и изглеждаше зашеметяващо

По време на шоуто, Твен изпълни смесица от най-големите си хитове. Това беше много специално събитие за певицата, тъй като отбеляза първия път, когато тя стъпи на сцената от 2003 г. насам и сме толкова щастливи да я видим обратно!

Знаменитости
Популярни Публикации