Тя беше богиня: Мерилин Монро без грим все още изглеждаше абсолютно прекраснаМерилин Монро е известна с външния си вид на Холивуд и любовта към червеното червило. Но как изглеждаше без грим? Разликата е доста зашеметяваща.

Откакто звездата й започна да грее ярко през 50-те години, Гримът на Мерилин Монро се превръща в еталон на Холивудския блясък. Актрисата, която все още се смята за една от най-красивите жени в света, имаше външен вид, който е пресъздаван многократно след нейната смърт.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мерилин Монро (@marilynmonroe) на 7 ноември 2019 г. в 14:21 ч. PST

Холивудската дива беше фен на класиката от 50-те: яркочервена устна, черна очна линия и много спирала. Но как изглеждаше Мерилин Монро без грим?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мерилин Монро (@marilynmonroe) на 5 август 2019 г. в 12:21 ч. PDT

Снимки на Мерилин Монро без грим

Мерилин Монро беше естествено красива жена. Тя имаше невероятното младежко сияние, което избра да скрие под слоеве грим.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мерилин Монро (@marilynmonroe) на 3 септември 2019 г. в 15:05 ч. PDT

Актрисата рядко се появява, без да е изцяло смачкана, но има някои естествени кадри, които показват истинската й красота .Ние лично обичаме този импровизиран кадър на Мерилин. Тя изглежда толкова щастлива, спокойна и очарователно красива. На снимката можем да видим русата бомба със стилно черно-бяло бикини и огромна усмивка. Изглежда, че снимката е направена веднага след като тя се потопи в басейна зад себе си.

По време на годините на работа в киноиндустрията Монро беше научила много трикове . Винаги носеше бонбони от джинджифил, в случай че имаше разстроен стомах, а също така носеше удължаване на косата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мерилин Монро (@marilynmonroe) на 17 август 2019 г. в 12:58 ч. PDT

Актрисата също така вярва, че винаги носи вазелин на лицето си на филмови декори, за да придобие този осветен вид. Но съдейки по снимките й без грим, тя не се нуждаеше от никакви трикове, защото тя беше естествена зашеметяваща . Не сте ли съгласни?

Знаменитости
Популярни Публикации