„Тя е твърде стара за това“: Сара Джесика Паркър е наречена „твърде стара“ за носене на розова рокля с разкриващо деколтеРозовата рокля на Сара Джесика Паркър се отличаваше с дълбоко деколте на разфасовката, която разкриваше бюста й. Феновете й не харесаха тоалета й, но защо?

Сара Джесика Паркър е известна американска актриса, която е добре известна с ролята си на Кари Брадшоу в телевизионния сериал на HBO 'Сексът и градът'. Тя е горда майка на две деца и в същото време е модна икона. Как успява да направи всичко това? Нека си припомним един от нейните прекрасни погледи.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker) на 30 октомври 2019 г. в 10:45 ч. PDT

Розовата рокля на Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър насочи своя емблематичен герой от Сексът и градът , Кари Брадшоу. Актрисата се появи в необикновена рокля fuschia от Zac Posen на балетната модна бала на New York City Ballet 2019.Обемната рокля от тафта включваше дълбоко деколте на кройката извън рамото, разкривайки бюста й. Кокът на балерината на Паркър направи гледката още по-привлекателна, но феновете й не харесаха тоалета й.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от HELLO! Списание (@hellomag) на 27 септември 2019 г. в 3:58 ч. PDTФеновете й не харесаха тоалета й, но защо?

В социалните медии множество хора изразиха мнението си за външния вид на холивудската актриса и това не беше нещо наистина вдъхновяващо или приятно.

@ _wine4me_:За съжаление тази красива рокля се пренебрегва от лошо прилепналия връх

@ 1josie:

Тя трябва да осъзнае, че е твърде стара за този вид рокля и да развие по-изтънчен стил с грация

@ kellyjk0909:

Обичам я, но тази първа снимка е страшно изглеждаща, изобщо не ласкава

@ natalee223:

Топ изобщо не е монтиран

@ pa116:

Би било красив причудлив вид, но предното елече не й оправдава. Отидете за глем, който не е неприятен. Изглежда, че боли да го носиш.

От друга бележка, Сара Джесика Паркър е добре известна със своя елегантен и уникален стил. Често я виждат с очарователни костюми или рокли, присъства на различни публични събития или интервюта. Стилът на Сара Джесика Паркър е зашеметяващ!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker) на 21 октомври 2019 г. в 14:44 ч. PDT

Майката на две деца обикновено изглежда много стилно и не можем да отречем, но хората не бяха наистина впечатлени от това облекло, което я накара да изглежда много по-възрастна и донякъде страшна.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker) на 26 септември 2018 г. в 7:25 ч. PDT

И така, какво мислите за розовата рокля на Сара Джесика Паркър? Да или не? Харесвате ли нейния стил? Споделете вашите мисли в коментари.

Знаменитости
Популярни Публикации