Сидни Поатие не се раздели със съпругата си след 9-годишна романтика с Даян Карол, въпреки че тя остави съпруга си да се омъжи за негоАктрисата намеква в книгата си „Краката са последните, които трябва да отидат“, че Поатие я убеждава да се разведе със съпруга си. Но тогава се случи нещо неочаквано.

Диахан Карол и Сидни Поатие промениха облика на американското забавление, но какво свърза тези двама талантливи актьори? Имат деветгодишна любовна връзка!Много известни личности са били хванати да изневеряват през годините по разхвърлян начин. Диахан Карол и Сидни Поатие са примери за това, въпреки че все още не им отдаваме нищо, но изключително уважение към всичко, което са направили, за да допринесат за филма и телевизионната индустрия през десетилетията си в развлеченията.

Връзката на Диахан Карол и Сидни Поатие

Двамата актьори се срещнаха за първи път по време на работата по пиесата ' Porgy & Bess ' заедно през 1959 г. Нещата очевидно станаха достатъчно сериозни, че те говореха за преместване заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Сидни Поатие (@sidney_poitier_) 1 Бер 2017 стр. около 10:00 PSTВ действителност обаче и двете страни се виждаха без знанието на съпрузите си в продължение на девет години! Жената намекна в книгата си Краката са последните, които отиват че Поатие я убеждава да се разведе със съпруга си и че Поатие каза, че ще остави жена си да бъде с нея. Дори купи пръстен на Карол и я накара да украси 10-стаен апартамент на Ривърсайд Драйв, който беше купил.Диахан добави:

„Когато апартаментът беше готов и щях да преместя дъщеря си при мен, Сидни ми каза, че не ме иска там. . . Той смени ключалките, за да не мога да вляза. След това ме накара да му напиша чек, за да компенсира разходите му за покупка и декорация. Направих, както ми казаха, покорен и отчаян. ”

В крайна сметка Сидни Поатие отказа да остави жена си заради нея, въпреки че тя раздели Монте Кей, за да се омъжи за него.

Любовната история приключи, но чувствата им все още бяха живи. Карол добави:

„Той ме обичаше, но обичаше и жена си, добра католичка, която остана с него през най-лошите му години.“

Въпреки всичко актрисата настояваше тя и Поатие да са „приятели“, добавяйки:

Това е прекрасно нещо, което идва с напредването на възрастта - прошка.

Сидни Поатие ДиднГети изображения / Идеално изображение

Сидни Поатие продължи да се жени за актрисата Джоана Шимкус и все още е женен за нея, докато Диахан Карол намери нова любов и завърза възела с Вик Деймон. Диахан е диагностицирана с рак на гърдата. След лечението тя говори за необходимостта от ранно откриване и профилактика на рак на гърдата.

Диахан Карол и Сидни Поатие не успяха да намерят щастие заедно и любовните им пламъци не бяха твърде силни, за да се превърнат в брак. Може би се е случило по основателна причина. И какво мислите? Споделете вашите мисли в коментари.

Знаменитости
Популярни Публикации