Успешни рецепти за брак: Том Селек и Джили Мак празнуват 30-та годишнина от сватбата- Успешни рецепти за брак: Том Селек и Джили Мак празнуват 30-та годишнина от сватбата - Новини - Fabiosa

Любовта не е любов, която се променя, когато промяната открие ... тя е постоянно фиксиран белег. - Шекспир

Това твърдение може да се види в живота на Том Селек и съпругата му Джили Мак. Повечето бракове в Холивуд могат да се оприличат на юфка с бъркане, която най-вече е приключила, когато стигне до стомаха ви и завършва с разхвърляни дела.gettyimages

Основен приоритет

Въпреки явния факт, че браковете не продължават в Холивуд, Том Селек и Джили Мак, които наскоро отпразнуваха 30-годишнината си от сватбата, успяха да напишат различен сценарий за своя съюз.

Въпреки че бяха в центъра на вниманието, тази двойка не позволи на играта и приказния живот на Холивуд да стигнат до тях или да развалят отношенията им. Любовта им един към друг поддържа восъка силен ден след ден. И така, може да попитате: „Каква е тайната на дълготрайния брак?“ Нека извадим страница от книгата за игри на Том - за първо това е семейството преди всичко!

gettyimagesЗа Селек семейството е негов приоритет номер едно. Когато се роди дъщеря му Хана, Селек напусна телевизионното шоу, Магнум , P.I., само за да се съсредоточи върху семейството си.

Напуснах Magnum, за да имам семейство.

gettyimagesОтговорността му към семейството му е върховна. Що се отнася до вземането на решения за семейството му, Том и съпругата му Джили оставят настрана настроенията и вземат решението, което ще спечели най-добре на семейството им.

30-годишният брак на Том Селек

Вярно е, че нито един брак не може да оцелее толкова дълго, без да се разбере. Том и Джили със сигурност трябваше да имат собствен дял от недоразумения тук и там, но не позволиха това да повлияе на най-важното в живота им - семейството им. Те останаха заедно срещу всички шансове.

gettyimages

За повечето хора в света на шоубизнеса на Холивуд е доста трудно да разграничат фантазията си от реалността, но Том Селек е изключение. След като актьорството приключи и приключи, Том сваля маската си и се отправя направо вкъщи, за да бъде любящ съпруг и баща на децата си, Кевин и Хана Селек.

Освен че поставя семейството на първо място, Том Селек има силна система от вярвания. Той вярва в Бог и силно смята, че това е друг фактор за сключването на дълъг, траен и пълноценен брак.

Пожелаваме им продължаване на блаженството в брака и се надяваме, че сте взели едно или две неща, които можете да приложите и в брака си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Истинска холивудска любовна история: Джеф Бриджис и Сюзън Гестън празнуват 40-годишнината от брака

Рецепти
Популярни Публикации