Силвестър Сталоун споделя редки снимки на себе си, Брус Уилис и Арнолд Шварценегер- Силвестър Сталоун споделя рядка снимка на себе си, Брус Уилис и Арнолд Шварценегер - Знаменитости - Фабиоза

Силвестър Сталоун, Брус Уилис и Арнолд Шварценегер са в една стая! В това е доста трудно да се повярва, като се има предвид как са спорили много дълго време.Приятел или враг

През август 2013 г. Сталоун сподели туит, в който обяви радостта си, че Уилис, който беше в първите двама Разходими филми, ще пропусна следващия. Той също така съобщава в Twitter ЛЪКОВИ И МЕНИЛИВИ ...... СИГУРНА ФОРМУЛА ЗА КАРИЕРЕН НЕУСПЕХ, „съобщение, за което се смяташе, че е предназначено за Уилис, тъй като актьорът„ Умирай трудно “искаше да му бъде изплатена прекомерна такса за участие Разходи 3 .

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Екшън актьорът Силвестър Сталоун твърди в публикация в Instagram, че дъщеря му може да го победиСигурно изглежда, че двамата мъже не са били в най-доброто отношение и в продължение на много месеци хората спекулират за вражда помежду им. Година по-късно обаче Сталоун сподели още един туит, за да увери всички, че всичко е наред.

Съперничеството на Слай с Шварценегер не беше толкова силно разгорещено. В интервю с Джими Фалън през 2014 г. Сталоун разкри, че макар да е уважавал много Шварценегер, и двамата мъже са имали някакво състезание в кариерата.

Рядка снимка на тримата мъже

Много преди враждата и професионалното съперничество, тези трима мъже изглеждаха доста готини помежду си. В обратна снимка, споделена от Сталоун в неговия Instagram, и тримата можеха да бъдат забелязани в стиловете си от 80-те години и младежки външен вид.

чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Думите на Силвестър Сталоун към покойния му син във филма „Rocky V“ имаше някои важни уроци от живота

Той надписа снимката:

Тези трима мускетари определено нямат нищо добро!

Тези трима мускетари определено нямат нищо добро!

Публикация, споделена от Хитър Сталоун (@officialslystallone) на 10 януари 2018 г. в 11:24 ч. PST

Феновете на триото се включиха в Twitter, за да изразят признателността си за снимката на тези трима емблематични мъже.

Планета Холивуд

Имайки предвид факта, че Сталоун, Уилис и Шварценегер са били част от марката Planet Hollywood преди много години, не беше толкова изненадващо да ги видим заедно.

gettyimages

Филмовите суперзвезди бяха помолени да се появят на отворите в стила на премиерата и те ще получат частична собственост на ресторанта. И тримата се съгласиха и бяха съществена част от осигуряването на голямото и успешно откриване на Planet Hollywood в Ню Йорк през октомври 1991 г.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Силвестър Сталоун получава неочаквано коледно посещение от Арнолд Шварценегер

Брус Уилис Война Арнолд Шварценегер
Популярни Публикации