Съвместимост на Телец и Лъв - Земя + ОгънКомуникацията може да преодолее естествените различия в тази комбинация между земя и огън и тези различия могат да станат силни страни.

Тъй като двата от тези знаци се събират във връзка, те имат 50-50 шанса да го накарат да работи. Тази съвместимост се счита за средна.и двамата имат много разнообразие, що се отнася до техните личности и начина, по който живеят живота си, но трябва да се отбележи, че има уникално привличане, което ги привлича заедно.

Това са двама много емоционални и страстни хора. Когато се образуват заедно като двойка, Те могат да се превърнат в единна сила, която, когато се насочат към нещо или да направят нещо, обикновено ще се борят до самия край, за да го получат.

Тяхната страст ще бъде това, което ги присъединява към бедрото, а в същото време може би инатът и упоритостта им ще им помогнат да поддържат отношенията в дългосрочен план.

трябва да се отбележи, че няма да им бъде много лесно да поддържат тази връзка в дългосрочен план, поради факта, че те са много различни хора. Но това е една от онези взаимоотношения, за които никога не можеш да кажеш никога.Как са влюбени Лъв и Телец?

Това е двойка, която ще намери много качества, които намират за вълнуващи и интересни един в друг, единственият проблем е, че тези качества очевидно няма да се различават.Лъвът е типът знак, който наистина обича да може да има всички погледи върху тях и да бъде в центъра на вниманието. Това е качество, от което Телецът може да се смути и ако бъдат поставени в ситуацията, в която виждат погледите на други хора върху партньора си, чертата на ревност може да задържи грозната му глава.

И двамата са доста стабилни, що се отнася до тяхното отношение към нещата, което означава, че ще стигне до първото, което мига в спор. Нито един от двамата няма да може да отстъпи на другия поради причините, поради които личната им гордост.

това е тази гордост, която наистина трябва да имате предвид, когато става въпрос за тази връзка, тъй като имате два отделни горди индивида, които се събират. Ако никой от тях не желае да се поддаде на другия, тогава всеки спор ще бъде в безизходица. Ето защо е много важно единият или и двамата да са готови да се откажат от позицията си от време на време, защото дори и най -малките проблеми могат да се превърнат в големи и да разрушат връзката.

Телецът може да намери Лъва за странен или екстравагантен, а понякога и доста самовглъбен. От друга страна, Лъвът може да открие, че техният консервативен, но тих и спокоен партньор може да е малко от скучната за тях страна.

Това не означава, че тази връзка няма шанс да успее. Това, което е наистина важно, е да седнат и да работят по проблемите си и да могат да предадат чувствата си един на друг.

Те трябва да решат дали между двамата има достатъчно любов, за да продължат в една връзка и тъй като животът продължава да върви по пътя, който са избрали, е важно да работят заедно като екип, а не като личности. Както бе споменато по -рано, за тях е важно да преодолеят разликата между различията, които имат. Това е разликата между това да имате успешна връзка между двамата или да имате бедствие в ръцете си.

Искате задълбочено ръководство за мач Телец Лъв? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Телец | Влюбен Лъв

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: И лоялен, и отдаден на любовта, тук има истински потенциал. Съхранявайте отделни банкови сметки, за да предотвратите свободното харчене на Лео от саботиране на чувството за сигурност на Bull.

Селия: Имате ли вкус към приключения? Гордият Лъв ще разтърси вашето добре организирано и стабилно съществуване.

Джен: Вероятно ще откриете, че лъскавите начини на Лъв са малко трудни за разбиране. И двамата имате свой собствен начин да правите нещата и никой от вас не обича да се поддава. Докато Лъвът се стреми да бъде в центъра на вниманието, вероятно няма да сте склонни да отделите на Лъва необходимото внимание. Това скоро ще отегчи Лъва, който ще почувства нужда да продължи напред.

Лидия: Това може да бъде трудна връзка, тъй като Лъвовете естествено поемат водеща роля и са склонни да управляват всички наоколо, а Телците са една група хора, които не реагират много добре, когато им се каже какво да правят. Най -добрият подход е да поемете контрола, без да уведомите партньора си, че сте, затова се научете как да манипулирате разговорите и желанията си бързо! Продължавайте да се изненадвате взаимно с любящи жестове и ще можете да премахнете всички разногласия, които имате.

И двамата се наслаждавате на светлината на прожекторите и търсите голямо внимание, така че нощните изходи винаги ще се смеят добре и не би трябвало да има причина и двамата да се забавлявате много. Сексуално трябва да сте относително съвместими, да се предавате на фантазиите един на друг и да се редувате, за да доминирате в спалнята! Въпреки че и двата звездни знака са лоялни, Лъв обича да флиртува и да се фука с противоположния пол, така че Телецът ще трябва да изключи ревността и да осъзнае, че това е единственият начин, по който един Лъв може да бъде!

Лора: И двамата са снабдени със силна воля и твърда цел в живота. Те могат да се съберат добре в смисъл, че и двамата изцяло се наслаждават на комфорта на създанието, който животът може да предложи. Телецът е умел да събира материали и богатство като цяло, докато Лъвът знае не само как да му се наслаждава, но и този знак е много добър в показването на тези стоки, което от своя страна прави Телеца горд.

Трейси: Телец и Лъв могат да бъдат интересна комбинация, въпреки че понякога Лъвът може да приеме Телеца за даденост. Проблеми могат да възникнат, ако Лъв проявява липса на загриженост за чувствата на Телец и за да постигне мир и двамата ще трябва да се концентрират върху поддържането на физическата искра жива. Тъй като и двамата са упорити индивиди, те също ще трябва да положат усилия, за да се разбират и уважават.

Хайди : Тази връзка най -вероятно ще последва път на конфликт и конкуренция. Телецът трябва да се чувства ценен, а Лъвът се нуждае от постоянно възхищение, от което нито едното, нито другото няма да осигури. Пестеливият Телец се сблъсква с екстравагантен Лъв. Това не е най -великият мач в света, въпреки че всичко е възможно.

Кели: Тази връзка има много силно привличане, тъй като и двете са много любящи и привързани. Единственият предвидим проблем е, че и двата знака могат да бъдат доста упорити в това да си проправят пътя, така че ще трябва да има малко компромиси.

Маркъс : Бикът и Лъвът са благородни същества сами по себе си. Сърцата им са яростно верни един на друг. Лъвът има своята известна гордост, а Бикът е известен с упоритост и именно тази комбинация може да накара тиганите да летят ... никой не обича да отстъпва. Малък компромис от двете страни ще превърне Лъва в котка и ще накара Бика да спре да вижда червено.

Дейвид: Постоянният Телец иска нормален живот, определено време за лягане и сигурни пари в банката. Бляскавият Лъв иска да живее голям и да удари града. И никой не желае да се огъне.

Мъж Лъв и Жена Телец

Жена Телец и Мъж Лъв са сексуално привлечени един към друг. И двамата се чувстват сигурни един с друг. Жената Телец намира мъжа Лъв за дразнещ и палав, а мъжът Лъв я намира за контролираща и здрава. Те ценят изключително много отношенията си и се ценят взаимно. Тя е симпатичен и полезен партньор за мъжа Лъв и е изцяло отдаден на него. И двамата несъмнено се уважават. Мъжът Лъв е много разточителен и осигурява Жени Телец с цялата ненужна пищност. Понякога и двамата могат да бъдат спорни, но ако мъжът Лъв е по -скромен, отколкото може да намери вечен и удовлетворяващ съпруг в жената Телец.

Мъж Телец и Жена Лъв

Мъжете Телец и жените Лъв са много съвместими помежду си, тъй като както ценят лоялността, така и сигурността и тя винаги присъства във всичките им отношения. Но мъжете Телец понякога намират жените Лъв за свръхемоционални и Жени Лъв намери мъжете Телец упорити. И все пак и двамата много се радват на компанията един на друг.

Мъже Телец са трудолюбиви и вярват в реалността, Телецът обикновено е спокойни, уравновесени и разумни хора. Но те могат да проявят агресия и груба сила, когато са ядосани, но за щастие това се случва много рядко. Те са много упорити и плановете им не се променят по никаква причина, но са предпазливи и бавни.

Приятелство Телец и Лъв

Можете да станете много лоялни приятели за много кратко време.

Връзка Лъв и Телец

Като любовници:

Ще се формирате един в друг личности, ако имате външни интереси.

Дългосрочна връзка:

И двамата трябва да почувствате, че наистина искате да успеете. Ако има елемент на съмнение, нещата лесно могат да се объркат.

Краткосрочна връзка:

Много време, прекарано в гледане един в друг и мислене за физическите удоволствия в живота.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Телец | Среща с Лъв

Телец и Лъв Секс

Парен горещ и чест.

Телец и лъв сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Телец в леглото | Лъв в леглото

Телец Съвместимост с Лъв Над всички точки:

общ резултат 30%

Били ли сте във връзка Телец-Лъв? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Телец | Лев индекс на съвместимост | Индекс на съвместимост на зодиака

лев + Телец

Популярни Публикации