Съвместимост на Телец и Везни - Земя + ВъздухТелецът и Везните са два много общителни знака, и двамата се управляват от Венера и имат и други общи неща, като например естествената оценка на красотата, така че имат много за тях.

Тъй като двата от тези знаци се събират във връзка, те имат 50-50 шанса да го накарат да работи. Тази съвместимост се счита за средна.И двамата имат много разнообразие, що се отнася до техните личности и начина, по който живеят живота си, но трябва да се отбележи, че има уникално привличане, което ги привлича заедно.

Това са двама много емоционални и страстни хора. когато се образуват заедно като двойка, те се превръщат в единна сила, която, когато се насочат към нещо или да направят нещо, обикновено ще се борят до самия край, за да го получат.

Страстта им ще бъде това, което ги присъединява към бедрото, а в същото време може би инатът и упоритостта им ще им помогнат да поддържат връзката в дългосрочен план.

Трябва да се отбележи, че няма да им бъде много лесно да поддържат тази връзка в дългосрочен план, поради факта, че те са много различни хора. Все пак това е една от онези връзки, за които никога не можете да кажете никога.Как са влюбени Лъв и Телец?

Това е двойка, която ще намери много качества, които те намират за вълнуващи и интересни един в друг, единственият проблем е, че тези качества очевидно ще бъдат различни.Лъвът е типът знак, който наистина обича да може да има всички погледи върху тях и да бъде в центъра на вниманието. Това е качество, от което Телецът може да се смути и ако бъдат поставени в ситуацията, в която виждат погледите на други хора върху партньора си, чертата на ревност може да задържи грозната му глава.

И двамата са доста стабилни, що се отнася до тяхната позиция по отношение на нещата, което означава, че в спор помежду им печели този, който не мига. Никой от двамата няма да позволи на другия да спечели поради личната си гордост.

Това е тази гордост, която наистина трябва да имате предвид, когато става въпрос за тази връзка, тъй като имате два отделни горди индивида, които се събират. Ако никой от тях не желае да се поддаде на другия, тогава всеки спор ще завърши в патова ситуация. Ето защо е много важно един или двамата да са готови да се откажат от позицията си от време на време, защото дори и най -малките проблеми могат да се превърнат в големи и да разрушат връзката.

Телецът може да се окаже, че Лъв е твърде странен или екстравагантен, а понякога и доста самовглъбен. От друга страна, Лъвът може да открие, че техният консервативен, но тих и спокоен партньор може да е малко от скучната за тях страна.

Това не означава, че тази връзка няма шанс да се осъществи. Това, което е наистина важно, е да седнат и да работят по проблемите си и да могат да предадат чувствата си един на друг.

Те трябва да решат дали между двамата има достатъчно любов, за да продължат в една връзка и тъй като животът продължава да върви по пътя, който са избрали, е важно да работят заедно като екип, а не като личности. Както бе споменато по -рано, за тях е важно да преодолеят разликата между различията, които имат. Това е разликата между това да имате успешна връзка между двамата или да имате бедствие в ръцете си.

Искате задълбочено ръководство за мач Телец Везни? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Телец | Влюбени Везни

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: И Везните, и Телецът се управляват от хедонистична Венера, което прави някои много страстни обмени. Направете компромис с времето, което прекарвате сгушени между чаршафите и излизането и на път да задоволите социалното желание на Везните.

Селия: Вашите фиксирани идеи се разтърсват от аналитичните Везни. Ще ви трябва цялото ви търпение, тъй като везните на везните първо се потапят по един, а след това по другия начин.

Джен: Вие двамата трябва да можете да поддържате много добри отношения. С вашата решимост всичко да се получи и нуждата на Везните от баланс и хармония, това може да направи добър баланс за вас двамата. И двамата сте много лоялни и заедно сте страхотни родители.

Лидия: За съжаление е малко вероятно връзката да продължи дълго, тъй като е трудно да се приемат недостатъците и различията в характерите на другия. Телецът е много сигурен в това, което иска, а Везните от друга страна имат навика да преминават от една идея и да се сменят в друга без никакво предупреждение. Това в крайна сметка ще подлуди Телеца. Единственият начин да заобиколите този проблем е да осъзнаете, че това е нещо, с което трябва да се примирите и да си позволите.

Везните обичат да бъдат свободни, способни да правят това, което искат, когато искат да го направят и този звезден знак е доста независим. Телецът ще страда от много ревност и това ще изяде връзката ви, тъй като Везните не реагират добре, когато им се каже какво мислят другите за техните действия, тъй като през повечето време за Телец тези причини и чувства са неоправдани. Ако обаче запазите този тип отношения за кратко, ще се насладите, тъй като сексът с Везни и Телец може да бъде вълшебен и вълнуващ!

Лора: Тази двойка има потенциал не само за взаимна любов към лукса и комфорта, но и двамата абсолютно обичат романтичното изкуство и никой от тях не бърза да завърши. Ако Везните могат да следват примера на Телец, за да не пропиляват материални придобивки, нещата ще бъдат още по -стабилни в рамките на тази двойна романтика на Венера.

Трейси: Сдвояването на Телец и Везни може да бъде проблематично. Везните може да са склонни да флиртуват и могат да събудят ревността у Телеца, което води до проблеми. За да работи този съюз, Телецът ще трябва да се научи да живее с него. Физически тази връзка може да бъде много силна и в ранните етапи може да прикрие несъвместимостта в личността. Обикновено това не е препоръчителен мач за дълголетие.

Хайди : Финансово двамата може да не са съгласни. Въпреки това, при продължаване на компромисите и двамата могат да достигнат средна точка, която би трябвало да се удовлетворява взаимно. Телецът може да стане по -притежателен, отколкото харесва Везните, а страстта на Везните може да не е достатъчно отчетлива за Телец. Въпреки че тази връзка може да е с горещо начало, с течение на времето във въздуха може да има хлад. Това би могло да бъде стабилна връзка, ако всеки партньор е готов да работи постоянно върху това.

Кели: Това е много добър мач, особено финансово. И Везните, и Телецът се радват на удобствата на създанията и ако сглобят главите си, успехът определено е неизбежен.

Маркъс : Венера управлява тези два знака, които могат да означават само едно; страст и любов, любов, любов. Изглежда, че имате всичко общо и изглежда имате перфектния баланс между сила и хармония. Везните се съдействат за грешка и това изглежда добре подхожда на упорития Телец.

Дейвид: И двете се управляват от чувствена Венера, но разликите са много. Интелектуалните Везни ценят изтънчеността и елегантността; земен Телец иска да пропусне фантастичните неща. Когато първоначалната тръпка избледнее, може да няма за какво да говорите.

Мъж Везни и жена Телец

Когато Жени Телец и мъжете Везни са във връзка, те ще се намерят взаимно към естествена склонност и малко корекции. И двамата са нетърпеливи да правят компромиси. Може да се случи, че Паунд мъже може да открие, че жените Телец са по -упорити. Мъжете Везни са идеален мач за жените Телец, които оценяват нейната мекота и грация. Той ще проявява голямо уважение и ще й се възхищава. Той й придава голямо значение и не се сблъсква с никакви проблеми, свързани с егото му, когато бъде заловен в спор. Жените Телец обичат някои цветни думи вместо онези романтични действия, които могат да бъдат намерени при мъжете Везни. Тези действия обаче са много добре коригирани от жените Телец.

Мъж Телец и Жена Везни

Телецът и Везните споделят някои сходни характеристики, които могат да им помогнат да положат основите на силна и трайна връзка. И двамата ценят мирния живот с координация и монотонни действия. Разликите могат да бъдат разрешени, ако и двамата партньори проявят уважение и търпение един към друг. The Мъж Телец отделя време да решава нещата. След като намери любовта си, той прави всичко, за да я спечели. А Жена Везни е надарен с красота и грация, които могат да завладеят всеки ум. Връзката е взаимна любов. Едно нещо, което може да бъде вредно, е, че жената Везни продължава да променя решенията си и това може да бъде дразнещо за мъжа Телец.

Приятелство Телец и Везни

Дебел като кал и лоялен към него.

Връзка Везни и Телец

Като влюбени:

Преходът от приятелство към любовници ще бъде толкова лесен, че може да не знаете, че сте любовници, докато не се събудите в прегръдките си.

Дългосрочна връзка:

Една весела двойка, която трябва да остане лоялна един към друг за вечността.

Краткосрочна връзка:

През първите няколко дни от срещата ще се почувствате така, сякаш се познавате завинаги.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Телец | Запознанства с Везни

Секс Телец и Везни

Само вашето въображение ще ограничи сексуалните удоволствия, които ще изпитате заедно.

Телец и Везни сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Телец в леглото | Везни в леглото

Телец Съвместимост с Везни Над всички резултати:

общ резултат 74%

Били ли сте във връзка Везни-Телец? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост на Телец | Индекс на съвместимост с Везни | Индекс на съвместимост на зодиака

Телец + килограм

Популярни Публикации