Мъж Телец - секс, привличане и неговата личностМомчето Телец Няма да те измамя, той не е ничия представа за бурно любовно момче. Търпелив, но силен е по -скоро това. Той е най -упоритият от всички знаци на зодиака. той просто не се поддава. Момчетата Телец са земни и могат да бъдат чувствени, ако правилният мъж или жена отприщи тяхната стегнатост. Храната и напитките са начело в списъка му с удоволствия. Той е уверен. Той не харчи пари твърде лесно, той ги спестява за дъждовен ден, но този ден никога не идва, той просто продължава да ги събира, дори ги трупа.

Няма да ви заблуждавам, той не е на никого представа за бурно момче любовник. Търпелив, но силен е по -скоро това. Той е най -упоритият от всички знаци на зодиака. той просто не се поддава. Момчетата Телец са земни и могат да бъдат чувствени, ако правилният мъж или жена отприщи тяхната стегнатост. Храната и напитките са начело в списъка му с удоволствия. Той е уверен. Той не харчи пари твърде лесно, той ги спестява за дъждовен ден, но този ден никога не идва, той просто продължава да ги събира, дори ги трупа. Той е едно от онези момчета, които когато се разболее - хленчат! И иска да го чакаш на ръце и крака. Но и този човек може да бъде истински емоционален и това е невероятно качество.Какво ще научите:

Неговият профил

The Телец мъжът обикновено е по-отпуснат от повечето мъже и е доста търпелив. Това означава, че те не се стресират заради малките неща. Рядка гледка е да видите някой от тези мъже да се взриви, да избухне или да се държи прекалено агресивно.

Има чувство, че тези мъже са доста традиционни и не излизат да търсят вълнение или действие. Той е известен с това, че живее рутинно живота си, което включва заобикаляне с хора, на които може да се довери, и в отношения с тях. Връзките са тяхно нещо и самотният живот не е тяхната чаша чай. Мир и стабилност са това, което този човек иска в живота.

Той е много упорит човек, без съмнение. Те не си почиват, докато не постигнат целта си и не получат това, което искат, без значение към какво се стремят. Няма значение какво е това, дали това е предложение за работа, което винаги са искали, или връзката на техните мечти.Мъжете Телец са дълбоко привързани към материалните си притежания, защото искат стабилност, спокойствие и по -важното - сигурност. Те искат да се чувстват комфортно във всички аспекти на живота си. Неговият структуриран подход към живота му дава способността да разбере какво точно иска да постигне, да разработи стратегия за това и след това да работи за постигането му.

Мъж Телец Личност

Доброто • Той не изисква много, за да бъде щастлив мъж
 • обича солидни отношения, тъй като е един от най -лоялните знаци на зодиака
 • Можете да поставите сърцето и душата си в неговите ръце, той ще се грижи за тях, стабилен е в емоционален аспект.
 • той е изключително реалистичен и много практичен в ежедневието
 • Ако той е влюбен във вас, не се изненадвайте, ако проблемите ви станат негови, тъй като той ще ви помогне.
 • През повечето време е джентълмен
 • Той търси красота и стабилност във всичко, което прави
 • Ще направи всичко възможно, за да се чувствате комфортно.
 • Има пенсия за романтичния и може да бъде съблазнителен. (управляван от Венера)

Лошото

 • ядосва го, ако промените плановете си в последния момент
 • има силни убеждения (което не е лошо!), освен ако не искате той да направи нещо, което не иска или да опита.
 • Може да бъде много упорит

Бикът е неговият символ

Въпреки че мъжете Телец са известни със своите много привързани и любящи качества, те също са добре известни като доста силни и упорити. Ето защо никога не би могло да има по -добър символ за този човек от бика.

Не се опитвайте да бутате този пациент бик наоколо или може да видите бегъл поглед на Fury! Силата и издръжливостта му са трудни за преодоляване, но също така имат цена, ако Телецът непрекъснато се натиска твърде далеч. Те предлагат много малка гъвкавост при вземането на решения, ако техните решения са решени.

Венера е неговият владетел

Той се управлява от всемогъщата богиня на любовта Венера . Този мъж определено е романтик и това, което смятате за истински любовник. те обичат всички радости и удобства, които животът може да предложи. те са склонни да откриват красота във всичко, което виждат. Те ще търсят секси и чувствени места, за да вземат любовника си.

Мъжете Телец ще ви обожават, ако сте внимателни към сетивата им за допир, звуци (не би трябвало да имате проблем с това - просто прекарайте един ден в леглото, говорейки за каквото ви хрумне), цветове (какъв цвят обичат да носят/ виждат на ти?), както и храна и отглеждане.

Венера е богиня и той ще се радва напълно на вашата лоялност и внимание. Те обичат да бъдат около меки, спокойни и привързани личности. Той ще бъде привлечен от вас, ако се чувства спокойно във вашето присъствие. Той ще бъде привлечен от любезно отношение и ще се чувства по -склонен да се задържи, ако успеете да го впечатлите с вашата доброта!

Венера гори ярко и вашият мъж Телец иска да блести също толкова ярко - в очите ви, разбира се!

Той не обича да споделя светлините на прожекторите с никой друг мъж. Ако очите ви започнат да се отдалечават от него към някой друг, определено ще го осъзнаете. Няма да остане незабелязано.

Земята е неговият елемент

Това земен знак е най-приземеният от всички знаци. Те са много надеждни и имат обоснован изглед, който е различен от всеки от другите зодии. Тези мъже са много надеждни и надеждни, обичат да останат съсредоточени и съсредоточени върху това да водят много твърд живот, основан на реалността.

Личните материални притежания са толкова важни за него - почти сякаш не може да функционира без тях. Това е нещо, което му помага да се чувства основан в живота.

Така че, ако пазаруването е нещо, което ви харесва, може би сте срещнали себе си. Няма да се налага да го молите два пъти, за да се присъедини към вас при пазаруване.

Нещо, което е огромен проблем за този човек, е той да има финансова сигурност. Не обича да се притеснява за парите си и ще се побърка, ако чековата книжка не се балансира. Той го приема много сериозно, тъй като внася усещане за баланс и сигурност в живота му. Той обича да го има и в партньор, така че ако чувства, че партньорът му харчи прекалено много, той обикновено ще търси другаде.

Неговото качество е неподвижно

От всичките 12 знака има пълен смисъл този знак да попадне под фиксиран знак. Телецът е склонен да бъде доста привързан към нещата. След като хванат нещо, винаги правят всичко по силите си, за да се уверят, че все още е с тях.

Телецът се придържа еднакво добре към материалните неща и чувства. Той не е скъперник или алчен, а просто трябва да се свърже и да се чувства сигурен. Ако можете напълно да разберете тази концепция, ще започнете да виждате, че той ще се държи много здраво за вас и връзката ви. Той няма да иска да те пусне!

Характеристики на мъж Телец

Този мъж е много секси и физически с него. Той може да бъде много флиртуващ и е склонен да създава несериозни отношения. Бъдете внимателни, твърде лесно и той ще загуби интерес, той търси перфектната жена, която отговаря на идеала си, който вероятно е виждал във филм през младостта си. Той няма да рискува с плановете и сигурността си и никога не го смущава публично!

Как да привлечем вниманието на мъж Телец

На какво да обърнем внимание:

 • Той наистина дава подаръци, било то дрехи или дори цветя. Ако покажете, че сте благодарни, че той прави това за вас, трябва да очаквате повече подаръци, когато връзката започне да продължава.
 • Практикувайте да бъдете дамски около него, тъй като той не оценява да контролира поведението или никого силен и буен около него.
 • Той не търси някой, който се нуждае от вниманието му през цялото време. Важно е да покажете, че сте на равномерен кил и не сте обременени от емоциите си.
 • Той може да е актуален човек, що се отнася до живота и технологиите, но що се отнася до романтиката, този човек е толкова старомоден, колкото можете.
 • Това е мъж, който се възхищава на женствеността и обича благодатта, която жената внася в живота му.
 • Това е човекът, който има стил. Така че, като носите парфюм, който хваща носа му, и носете стилни дрехи, ще можете да се харесате на неговата чувствена и донякъде материална личност.

Какво да не правите:

 • Той наистина има ревнива ивица към себе си, така че трябва да поддържате подробности за предишни връзки надолу. Дори и да го разкрие, стъпвайте леко за подробностите, които му давате. Няма нищо лошо в това да говорим за бивши връзки, но всякакви интимни подробности могат да го вкарат в ревнива ярост. Оставете го да знае нещата, които просто трябва да знае.
 • Когато той реши нещо, най -добре е да не спори за това. Това не е тип човек, който просто ще промени мнението си лесно. Това би било нещо, което би довело до спор между вас двамата. Изберете своите битки мъдро с този човек.
 • Той обича да бъде човекът, който защитава жената, с която излиза. Нека го направи.
 • Когато сте навън с него в града, уверете се, че не го качвате. Той е човек, който обича да е в центъра на вниманието върху себе си. Почти сякаш той иска да му бъдете съ-звезда, въпреки че знае, че сте му равни.
 • Въпреки че този човек е много щедър човек, трябва да му благодарите за щедростта. Това не означава, че трябва да се покланяте на земята, по която той върви. Това просто означава, че ако види, че жена, с която се среща, се възползва от него, той може да започне да я гледа като златотърсач.

Как да привлечем мъж Телец

Как да привлечем мъж Телец.Както много хора знаят, Телецът е зодиакалният символ на бика. Следователно мъжът Телец е много упорит и непоколебим в идеите и целите си. Въпреки че мъжът Телец е много самоуверен, важно е да бъдете успокояващи за егото си.

За да привлечете Телец, не забравяйте да имате успокояващ тон и мотивационен дух. Мъжете Телец също се интересуват много от красотата и аромата на една жена. Той ще иска да избере партньор, който да направи грима, парфюма и външния вид перфектен, когато излиза от дома.

Мъжът Телец не е мечтател като някои от другите зодии. Мъжът Телец е много приземен и е фокусиран върху реалистични цели. Те са решени да следят целите си чрез постоянна мотивация. За да привлечете Телец, можете да го изненадате със земни дейности като просто домашно приготвено ястие с много забавление и удоволствие на закрито.

Мъжът Телец ще оцени вашето пестеливо отношение и способността ви да създадете приятен вечерен дом, хапвайки пуканки и гледайки филм, сгушен на дивана. Мъжът Телец се радва на прости удоволствия, които са достъпни и без много проблеми.

За да поддържате интереса на мъжа си Телец, не забравяйте винаги да осигурите прост начин на живот, който да комплиментира отношението му към живота и да не навреди на егото му. Телецът ще ви търси увереност, когато има лош ден. Мотивацията и духът му никога няма да отслабнат, но мъжът Телец оценява жена до себе си, която винаги ще му дава да разбере, че се справя добре.

Телецът също е много егоистичен, затова му позволете да остане отговорен, докато е наоколо. Как да привлечем мъж Телец? привлечете мъжа си Телец чрез остроумие и чар, и той никога няма да напусне вашата страна

Щракнете тук за повече информация Телец във взаимоотношенията

Среща с мъж Телец

Как да се обърна към него за първи път

ако търсите старомоден тип мъж, това е този, който да търсите. Това не означава, че мислите или възгледите му за жените и срещите са от златната ера. Той е просто тип човек, който иска да зададе въпроса. Така че, ако първо го поканите да излезе, това може да го върне обратно.

Едно от най -добрите неща, които можете да направите, е да покажете интереса си към него. Станете флиртуващ с него и обявете намеренията си, без да се окажете вербално агресивни. Използвайте очите! Това определено е човек, който не реагира на твърде агресивни движения.

Оставете го да ви покани на среща. Може да му отнеме малко време, за да разбере, че се интересувате, но крайният резултат ще бъде същият.

Така че имате първата си среща

това е човек, който обича домашно приготвена храна. Така че, ако планирахте среща с него, нещо подобно би работило при излизане на ресторант, ако вие бяхте този, който инициира идеята какво да правите. Той се радва повече на ситуацията в компанията „един на един“, когато става въпрос за първа среща, отколкото на това, че е около много хора в ресторант.

Той също ще бъде издухан от вашата топла компания и атмосферата на ситуацията. Добавете няколко свещи към микса и само му споменете, че прави приятно малко докосване.

Ако отделите време да му покажете това специално усилие, това ще отвори очите ви за вас повече и той ще оцени усилията, които сте положили в него. Ако можете да му дадете типа нощ, който включва някой от тези аспекти, вие сте започнали добре.

Сексуално казано това не е типът мъж, който обича да бъде закачен. Много е лесно да го възбудите за сексуално преживяване и с това каза, че е много сексуален човек. Така че, след като стартирате двигателя, той няма да спре. Така че, ако сексът не е в менюто за първата нощ, уверете се, че го изразявате на него.

Важното е да не започвате нещо, с което нямате намерение да продължавате. По принцип не започвайте нещо, което не сте готови да завършите тази нощ. Това не означава, че флиртът не е изключен.

Така че искате да излезете от среща с мъж Телец

 • опитайте се да го промените като човек, защото това определено ще бъде изключване
 • обърнете настроението си от щастлив до прекалено ядосан или разстроен
 • променете външния си вид на нещо, което не му харесва
 • той е човек, който не обича промяната по никакъв начин. Той няма да търси други възможности
 • просто знайте това: след като сърцето му е в тази ситуация, ще ви бъде много трудно да го прогоните.

Съвместимост с мъж Телец

Жена Овен

Това е комбинация, която не работи толкова добре в среда на взаимоотношения, отколкото в ситуация на работното място. Те ще направят по-добри колеги от всичко друго. Що се отнася до любовта, въпреки че те имат това, което би се считало за средна съвместимост. Това не означава, че няма да се получи, но обикновено не е в картите.

Повече информация за Съвместимост на Телец и Овен

Жена Телец

Тези двамата могат да създадат връзка, основана на истинска честност. Те работят усилено, за да балансират една връзка, в която могат да продължат да бъдат самостоятелни в личния си живот, но в същото време наистина знаят, че могат да вярват и да се доверяват един на друг. Така че съвместимостта между тази жена и него е доста висока.

Повече информация за Съвместимост на Телец и Телец

Жена Близнаци

Тези двама във връзка обикновено могат да се окажат с различия, които не могат да заобиколят. Ще има първоначално привличане помежду си и това може да процъфти и да продължи да расте. Шансовете им да успеят да работят обаче зависят от това дали могат да преодолеят различията си или не. Това прави средната ситуация на съвместимост.

Повече информация за Съвместимост на Телец и Близнаци

Жена Рак

Това е една от онези връзки, които обикновено не се развиват в дългосрочен план. Този мъж винаги ще открие, че жената Рак е просто неустоима по всякакъв начин. Въпросът е дали могат да преодолеят разликите, които имат, за да накарат нещата да работят. Това е още една от тези средни ситуации на съвместимост в зависимост от това как работят нещата в отношенията им.

Повече информация за Съвместимост на Телец и рак

Жена Лъв

Тези двамата обикновено изобщо не са много добра двойка. Съвместимостта между тях е много малка. Те просто нямат желание да се справят с евентуални недоразумения, независимо дали са привлечени един от друг или не.

Повече информация за Съвместимост на Телец и Лъв

Жена Дева

Тези двамата заедно могат да образуват много стабилна връзка. И двата им стила се допълват добре и с това тяхната съвместимост е висока. Докато работят заедно, те могат да бъдат много успешна двойка.

Повече информация за Съвместимост на Телец и Дева

Жена Везни

И двата знака заедно се управляват от планетата Венера и както всеки знае, Венера е планетата на любовта и съблазняването. Единственият проблем е, че двамата заедно не са добра двойка. Може да има краткотрайни флиртове и горещи сексуални ситуации между двамата, но няма много голяма съвместимост за дългосрочна връзка.

Повече информация за Съвместимост на Телец и Везни

Жена Скорпион

Както се казва, противоположностите се привличат, просто не в случая на тази комбинация. В самото начало може да има неустоимо привличане, което може да създаде доста добър меден месец в една връзка, просто тази връзка може да бъде измъчена с много конфликти. Така че тази връзка до голяма степен има средна съвместимост, всичко зависи от това дали могат да преодолеят това или не.

Повече информация за Съвместимост на Телец и Скорпион

Жена Стрелец

Тези двамата на ниво връзка обикновено не се получават, но могат да направят някои от най -добрите комбинации за приятели някога. Причината за това е, че тази жена е доста спонтанна и обича да се отпуска в живота, докато той има по-структуриран и добре организиран начин на живот. Така че тяхната съвместимост в любовта е доста ниска, но на ниво приятелство е на много високо ниво.

Повече информация за Съвместимост на Телец и Стрелец

Жена Козирог

Тези две заедно имат много съвместимост помежду си. Дотолкова, че много хора смятат това за една от най -големите съвместимости между всички зодии. Много от техните характеристики съвпадат помежду си и с това те имат способността да оформят възможно най -близкото нещо до перфектната двойка.

Повече информация за Съвместимост на Телец и Козирог

Жена Водолей

Тези двамата обикновено не се получават като двойка. Тя обича да има много свобода и това ще предизвика много конфронтация с този мъж. Въпреки че те са противоположни знаци, в този случай съвместимостта им е много ниска.

Повече информация за Съвместимост на Телец и Водолей

Жена Риби

Тези двамата заедно могат да създадат връзка, която е сплотена и много се допълва помежду си. Така че от гледна точка на връзката, те са много добра съвместима двойка.

Повече информация за Съвместимост на Телец и Риби

Ерогенни зони

това е джентълмен, който обича да се целува. Целувайте го по врата и гърлото. Не му давайте тази агресивна услуга за устни, ударете го с бавната и чувствена сесия

Секс с мъж Телец

Телец е толкова романтично и е мечта в спалнята. Той обича подготовката толкова, колкото и страстта запалете свещите и включете музиката. Този земен знак не е благоразумен, но оставете камшиците и веригите в килера. Бавно и дръжте просто. Чувственото удоволствие с Телец никога няма да бъде скучно, но прекалената промяна в чувала само ще го обърка. Малко несигурен; най -добре е да покажеш, отколкото да кажеш.

Включете: Искате истинска статия. Тя трябва да бъде изградена да издържи - и моногамна - да отговаря на вашите стандарти. Обичате жена, която е на открито, артистична, привързана и добър готвач, тъй като храненето и глезенето ви са най -добрите начини да ви спечелят.

Изключете : Флиртува. Докато обичате чувствени жени, вие сте твърде предпазливи, за да рискувате любовник, който не е сериозен за вас и само за вас. Настойчивите жени ви принуждават да загубите нервите си.

Щракнете тук за повече информация Телец Секс

Как да задържите мъжа си Телец наоколо

Бъдете любители на природата

Хората, принадлежащи към зодия Телец, обичат природата. Всички те са за красотата на самата природа и животните, които обитават света също. Мъжът Телец трябва да прекарва миговете си на открито, заобиколен от естествена среда. Отидете на походи с този човек или дори отидете на къмпинг. Ще трябва да включите тези видове дейности, ако искате да имате този мъж щастлив в живота си.

Не го карайте да бърза да прави неща

Сега той е тип човек, който не може да бъде прибързан да прави неща. Също така не може да взема бързи решения по нещата. Ако заемете позиция, където казвате, отделете време да вземете решение или нещо от такова естество, той ще мисли за вас. Не обича да бъде с хора, които го подтикват да взема решения бързо.

Покажете му, че можете да бъдете мъдри с парите си

Това е джентълмен, който обича да може да контролира разходите си. Ако можете да му покажете, че можете да бъдете мъдри и с парите си, това ще отвори очите му още повече. Това не означава, че трябва да излизате и да правите огромни инвестиции в нещата с надеждата да спечелите много пари от тях. Това просто означава да му покажете, че ако има артикул, който ви интересува, че правите дължимата проверка, за да се уверите, че си струва парите, които плащате. Ако искате нещо, което той купува за вас, помогнете му да намери по -евтината цена за самия артикул. Той изобщо не е скромен човек, но му харесва да пести пари. Тогава пак кой не!

Никога не пресичай силния бик

Сега, въпреки че знакът на Телец е бикът, защо изобщо бихте искали да се биете с него? Дълбоко в себе си той е симпатичен човек. Само някой, който е наистина глупав, би се възползвал от тази възможност да започне битка. Това е просто вариант, който няма да работи. Удавете го в удоволствие и ще откриете, че аргументите така или иначе ще са малко.

Бъдете мил човек

Телецът се управлява от вечно обичащата Венера. Като такива, те се обиждат от всеки, който е груб или груб към друго човешко същество. Когато става въпрос за работа с непознати, бъдете мили и приятелски настроени към тях пред бика. Това е един от основните аспекти да бъдеш обичан от Телец, тъй като той ще хареса факта, че ти обичаш или уважаваш други хора.

Не докосвайте личните му вещи

Това е човек, който се отнася много сериозно към притежанията си. Така че, преди да вземете любимия му пуловер или друга принадлежност, не забравяйте първо да го попитате. Ако започне да бръмчи и ха, отдръпнете се. По -често, ако не го помолите за разрешение, ще разберете, че той е повече от готов да ви позволи да го докоснете. Това е човек, който се занимава само с разрешение, тъй като е притежател на техните неща.

Представете този мъж на сексуално стимулираща храна с

Ако търсите дълга нощ на страст с този мъж, извадете афродизиаците. Ще имате ли романтична вечер тази вечер? Извадете шампанското и покритите с шоколад ягоди, за да добавите нещо към него. Подправянето на нещата може да е точно това, което е необходимо по това време.

Никога не гледайте на друг мъж романтично или сексуално

Важно е, когато сте с този човек, никога да не се отклонявате. Това включва никога да не проверявате друг човек пред него, където той става свидетел. Този човек не прощава, но има и много ревнива страна. Ако решите да се отклоните, помислете за връзката, защото тя обикновено не дава втори шанс.

обичам този човек

Той е много мил и мил джентълмен. Когато е с някого, в когото наистина е влюбен, той е много отдаден. Това е типът мъж, който ще ви покаже онзи вид преданост, който ще доведе до брак или връзка през целия живот. Когато той е щастлив мъж, вие ще бъдете напълно щастлива жена. Ако го обсипете с много любов и уважение и го зарадвате с много чувственост, той ще го хареса. Той просто трябва да бъде обичан според сърцето си и когато се влюби, той ще ви върне тази любов десетократно.

0 Връзки
Популярни Публикации