Тед Дансън и Упи Голдбърг трябваше да бъдат заедно до края на живота имПоследните новини Тед Дансън и Упи Голдбърг трябваше да бъдат заедно до края на живота им във Фабиоза

Актрисата и комик Уопи Голдбърг имаше 18-месечна връзка с Наздраве звезда Тед Дансън . Въпреки че любовта им ще продължи вечно и те ще прекарат остатъка от живота заедно.

Но за съжаление нещо се обърка.

Тед Дансън и Упи Голдбърг трябваше да бъдат заедно до края на живота им Произведено в Америка (1993) / Warner Bros.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Мисля за теб, всеки ден“: Упи Голдбърг не е преодоляла смъртта на майка си преди 8 години

Тед се срещна Упи докато се появява в Шоу на Arsenio Hall още през 1988 г. Това не беше любов от пръв поглед и двамата просто бяха приятели, докато съ-хостваха Помогнете за спасяването на планетата Земя . Независимо от това, те започнаха романтични отношения след работа в Произведено в Америка .Тед Дансън и Упи Голдбърг трябваше да бъдат заедно до края на живота им Произведено в Америка (1993) / Warner Bros.

Дансън каза:Бих ходил в сянката на Вупи до края на живота си - обожавам жената.

Тед Дансън и Упи Голдбърг трябваше да бъдат заедно до края на живота им Произведено в Америка (1993) / Warner Bros.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Упи Голдбърг се бори със зависимостта и дислексията, но победи всички шансове и стана най-добре платената актриса през 90-те

Двойката се сблъска с много критици след появата на Тед в черно лице в T той Фриърс клуб комедийно печено в чест на Голдбърг. По време на представлението той каза различни расови шеги и използва обидни думи. Но Голдбърг все пак се опита да го подкрепи и защити, казвайки:

Нека извадим тези думи на открито. Беше необходима много смелост, за да излезеш в черно лице пред 3000 души. Не ме интересува дали не ви е харесало. Направих.

Тед дори е оставил жена си Кейси Коутс и двете си малки деца за Упи. Те планирали официално да създадат семейство заедно, но според съобщенията родителите на Тед го притискали да се раздели с жената, която толкова обичал.

Тед Дансън и Упи Голдбърг трябваше да бъдат заедно до края на живота им Произведено в Америка (1993) / Warner Bros.

Според National Enquirer :

Те направиха планове да се оженят веднага щом (Тед) може да се разведе, но под натиска на родителите си той заряза Уупи.

Тед Дансън и Упи Голдбърг трябваше да бъдат заедно до края на живота им Произведено в Америка (1993) / Warner Bros.

През 1994 г. Голдбърг и Дансън се разделиха и продължиха да живеят неженен живот. Малко след това Тед се влюби в Мери Стинбъргън и те все още са неразделни. Уупи също не беше неженен дълго време: тя се омъжи за организатора на синдикатите Лайл Трахтенберг, но се разведе с него след година брак.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тед Дансън (@teddanson) на 19 януари 2017 г. в 12:50 ч. PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg) на 7 декември 2018 г. в 12:43 ч. PST

Тед Дансън и Упи Голдбърг мислеха, че ще прекарат целия живот заедно, но идеалните им връзки приключиха след 18 месеца.

Въпреки това те успяха да станат щастливи след това и това е, което наистина има значение.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Mystery Man Alert! Упи Голдбърг се е влюбила само веднъж, но не и с някой от 3-те си съпрузи

Популярни Публикации