Те се срещнаха в бара! Съдия Мерилин Милиан е много горда от 26-годишния си брак със съдия Джон ШлезингерСъдия Мерилин Милиан се срещна със съпруга си Джон Шлезингер в местен бар. Само година и няколко месеца по-късно те завързаха възела през 1993 г. Любопитни ли сте кой е той? Вижте тази успешна и красива двойка!

Мерилин Милиан е известна в цял свят като американска телевизионна личност, лектор и пенсиониран съдия във Флорида. Знаете ли, че тя е първият арбитър от Испания, който председателства съдебно шоу?Заедно със съпруга си тя живее в Корал Гейбълс, Флорида, отглеждайки трите им дъщери: Кристина, Александра и София Елена.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The People’s Court (@thepeoplescourttv) на 9 август 2019 г. в 14:00 ч. PDT

Съпругът на съдия Мерилин Милиан

Мерилин Милиан се омъжи за Джон Шлезингер през 1993 г. Той е бивш помощник адвокат на Съединените щати, който е избран за 11-и съдебен окръжен съд в окръг Маями-Дейд, Флорида. през 2004г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The People’s Court (@thepeoplescourttv) на 20 юни 2019 г. в 11:05 ч. PDTНа Народният съд е в ефир , Мерилин Милиан се възползва от съпруга си на 26 години. Тя разкри, че са се срещали в местен бар преди десетилетия. Всъщност имаше един човек, който стоеше между сегашните партньори и съдията го „ритна“ и тихо каза: „Представи ме на твоя приятел“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The People’s Court (@thepeoplescourttv) на 16 юли 2019 г. в 12:00 ч. PDTКогато Мерилин беше загрижена за бързия им роман, Джон Шлезингер спокойно й каза да не бърза с нещата и да види „къде отива“. Той също й каза:

Пътуването от хиляда мили започва само с една крачка.

Само година и няколко месеца по-късно поразеният мъж отвори въпрос, казвайки колко много я обича и извади не кутия с пръстен, а просто пръстен от джоба си. Колко мило от него!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The People’s Court (@thepeoplescourttv) на 16 август 2019 г. от 10:00 ч. PDT

Въодушевената двойка

На 4 април 2019 г. съдия Мерилин Милиан и съпругът й Джон отпразнуваха 26-годишнината. Народният съд сподели красиво щракане на партньорите, поздравявайки ги за такъв забележителен празник. Вижте се колко невероятни са те!

Любовта е красива, когато обичаш точния човек. Можем да видим как Мерилин Милиан се гордее с брака си с Джон Шлезингер и затова им пожелаваме щастие, радост и блаженство!

Семейство Връзки Любовна история
Популярни Публикации