Тази двойка осинови бебе, след като се бори с безплодието в продължение на години, само за да зачене няколко месеца по-късно- Тази двойка осинови бебе, след като се бори с безплодието в продължение на години, само за да замине няколко месеца по-късно - Семейство и деца - Fabiosa

Има много медицински причини, поради които двойката не може да забременее. Но какво, ако дори лекарите не могат да ви поставят диагноза? Това се нарича необяснимо безплодие и всъщност е нещо добро. В този случай някои фактори, които влияят върху невъзможността за зачеване с партньор, могат да намалят с времето.

Има безброй истории за двойка, която осиновява първото си бебе и след това след няколко години най-накрая забременява. Надеждата никога не се губи и ето едно от тези щастливи семейства.

Път към пълно семейство

Дан и Керстин Линдквист знаеха, че са предназначени да бъдат заедно и да имат деца веднага след като започнат да се срещат. Двойката дори имаше имена за бъдещите си деца до края на втората среща. Малко са знаели за препятствията, които ще трябва да преодолеят.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тя се опита да осинови ембриони и никога не съжаляваше: мама на 7 се отваря за нейния опитПървата бременност се случи много бързо, но и спонтанният аборт на Керстин. Диагностицирана е с необяснимо безплодие. След много опити за забременяване двойката опитала ин витро, но не се получило добре.

Починали да имат деца, Дан и Керстин се насочват към осиновяването и скоро след това приветстват първата си дъщеря Грейс. Накрая наличието на момиченце в семейството не попречи на Керстин да се опита сама да зачене бебе.Само няколко месеца след като получи новината за майката на Грейс, избрала семейство Линдквист, Керстин забременя с последния останал ембрион. Джорджия е родена пет месеца след Грейс.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Родители на бебе, родено с рождена марка с маска на Батман по лицето й, отказват да го премахнат

Въпреки че имат вече две дъщери, Дан и Керстин все още се чувстваха непълни. Винаги говореха за момче и момиче, затова отново се обърнаха към осиновяването.

Малкият Бен се присъедини към семейство Линдквист две години след раждането на Грейс и Джорджия. Дан и Керстин най-накрая изпълниха мечтата на живота си.

Когато погледнете надолу към цевта „Никога няма да стана родител“, а след това изведнъж имате едно, имате две, имате три, наслаждавате се на всяко едно нещо. Толкова сме благодарни за всичко, което идва с това.

Семейство Линдквист е идеален пример, че никой никога не бива да се отказва от мечтата си да има деца. Когато му дойде времето, това ще се случи.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Чарлийз Терон се отваря за процеса на емоционално осиновяване и трудностите да бъдеш самотна майка

Популярни Публикации