„Този ​​човек трябва да бъде светец“: Дейвид Летерман емоционално си спомня своя най-добър най-добър приятел, Пол НюманДейвид Летърман и Пол Нюман бяха близки приятели до смъртта на холивудската звезда. Американският комик каза, че Пол „трябва да бъде светец“ поради благотворителната си дейност, невероятна личност и „ангажимент на пълен работен ден“ да се грижи за другите.

Дейвид Летърман и Пол Нюман бяха добри приятели, които винаги се подкрепяха и гледаха един към друг. Покойният актьор често се появява в дългогодишното си шоу.Виждаше се колко силна и надеждна е тяхната химия. Дейвид Летърман и Пол Нюман се чувстваха комфортно един с друг и бяха доволни и радостни да бъдат в една и съща компания.

За съжаление Пол Нюман почина на 83-годишна възраст на 26 септември 2008 г. Той не живее много дълго време, след като през юни 2008 г. му беше поставена диагноза рак на белия дроб.

Въпреки че наградената знаменитост почина, той бе оставил много топли спомени, забележително наследство и духа си на семейството, приятелите и феновете си.Гети изображения / Идеално изображение

През 2017 г. комикът прекара сегмент в чест на покойния си приятел. Дейвид Летърман за Пол Нюман:Ето един човек, който се грижеше за хората ... Този човек би трябвало да е светец.

Гети изображения / Идеално изображение

Letterman също сподели как двамата с Пол се свързват за първи път. Нюман разбира се обичаше да поставя страхотни двигатели в евтини превозни средства и веднъж имаше двигател на Порше във VW Rabbit. Един ден холивудската звезда се обади на Дейвид и предложи да вземе вагон на Volvo със състезателен двигател вътре (Volvo вървеше 175 mph) и последният несъмнено се съгласи.

По-късно тази кола основно експлодира, но благотворителната работа на Пол впечатли докрай телевизионния водещ.

Гети изображения / Идеално изображение

Дейвид Летърман и Пол Нюман бяха наистина най-добрите. Телевизионният водещ се възхищавал на покойния си приятел както в личен, така и в професионален план. Кога Цветът на парите звезда почина през 2008 г., Дейвид Летърман беше сред първите хора, които му отдадоха почит.

Появява се на Късното шоу , американският комик емоционално каза за смъртта и личността на Пол Нюман:

Но това, за което прекарах повече време с него и той беше много пъти в шоуто, за мен разбрах, че той е страхотен актьор. И да, той може да управлява състезателни коли наистина бързо. Но ако можехте да наблюдавате какво прави, разбрахте, ето един човек, който знаеше как да живее живота си, защото се грижеше за други хора. И не беше само тук и там. Това беше ангажимент на пълен работен ден.

Гети изображения / Идеално изображение

Не толкова много хора имат късмета да са отдадени, лоялни, със златни сърца и щедри приятели. Истинското приятелство е рядко съкровище и тези, които го притежават, се опитват да не го подведат.

Популярни Публикации