Красивият син на Том Джоунс вече е пораснал и изглежда като въглеродно копие на известния си татко в младосттаСинът на Том Джоунс Марк Удуърд вече е пораснал и се превърна в красиво копие на известния певец. Марк е първият син на уелския певец.

Том Джоунс е известен певец, който стана известен с поредица от номер едно в десетте най-добри хитове. С кариера, продължила повече от шест десетилетия, Джоунс е продал повече от 100 милиона записи.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от сър Том Джоунс (@realsirtomjones) на 18 септември 2018 г. в 10:16 ч. PDT

Семеен мъж

The любовна история между Том и съпругата му Линда Тренчард започна, когато и двамата бяха тийнейджъри. Сладурите от гимназията бяха женени 59 години. Те завързаха възела през 1957 г., когато и двамата бяха на 16 години.

Синът им Марк се роди месец след сватбата им. Въпреки предполагаемите афери, Линда застана до Том. Живяла е анонимно и никога не е посещавала концерти на съпруга си. Линда почина след кратка битка с рак през 2016 г. на 75-годишна възраст.Том Джоунс са

Том има син, роден Марк Удуърд през 1957 г. от първия и единствен брак с Мелинда Тренчард. Сега първото дете на Джоунс е израснало, за да се превърне във копие на известния си баща.Феновете забелязаха поразителната прилика на бащата и сина, когато излязоха за интервюто на Том в Radio One. Двойката изглежда по-скоро прилича на братя със своята 17-годишна разлика във възрастта и сива коса.

Марк пое управленските задължения на баща си, след като дългогодишният мениджър и приятел на Том Гордън Милс почина от рак през 1986 г. След две години той съживи кариерата на баща си, след като популярността му спадна в средата на 70-те.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Rie Pedersen (@rianepedersen) на 25 май 2019 г. в 13:40 ч. PDT

Въпреки че двамата поддържат много добри отношения, уелският певец има и друг син, Джонатан Беркери, с модела Катрин Беркери.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от сър Том Джоунс (@realsirtomjones) на 2 август 2019 г. в 11:35 ч. PDT

Междувременно известният певец отвори какво е да работиш с Марк като негов мениджър. В интервю с Nzherald.co.nz, Том каза:

Той знае какво мога да направя. Той знае какво е в сърцето ми. Така че, записването на [последните три албума] с [продуцент] Итън Джонс е удоволствие.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от сър Том Джоунс (@realsirtomjones) на 28 юни 2019 г. в 14:26 ч. PDT

В семейството на певицата вървят перфектни гени. Първият син на Том наследи не само добрия си външен вид, но и своя чар.

Деца на знаменитости Знаменитости
Популярни Публикации