6-ата и последна съпруга на Тони Къртис беше с 42 години по-малка и получи цялото си състояние от милиони долари, за разлика от децата муНай-новите новини 6-та и последна съпруга на Тони Къртис Джил беше на 42 години по-млада и получи цялото си състояние от милиони долари, за разлика от децата му във Фабиоза

Тони Къртис беше женен за шест различни жени и имаше шест деца, включително покойния син Никола - какво семейно наследство той създаде!Тони КъртисГети изображения / Идеално изображение

Къртис и последната му съпруга Джил Ванденберг завързаха възела през 1998 г. след пет години романтика. Въпреки че беше с 42 години по-млада, огромната разлика във възрастта никога не изглеждаше проблем за двойката. Къртис твърди:

Разликата във възрастта не ни притеснява. Много се смеем. Тялото ми функционира и всичко е наред.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от CHRISTIAN JUNGWIRTH (@christianjungwirthphoto) на 8 януари 2018 г. в 7:46 ч. PSTБившата икона на Холивуд не е родила дете на Джил Ванденберг. Преди много време имението Тони Къртис проведе търг и всички пари отидоха на последната му овдовяла съпруга, докато всичките му деца не получиха нищо.

Петте деца несъмнено бяха разстроени както от действието, така и от волята, която Тони Къртис остави преди фаталния сърдечен арест през 2010 г. Завещанието разказва, че той умишлено ги е лишил от наследство без видима причина.Тони КъртисГети изображения / Идеално изображение

Нещо повече, Джил Ванденберг проведе търга, без да уведоми децата на Тони и следователно, без да даде шанс да участва в него - поне това каза Алегра Къртис в интервю тогава.

Тони КъртисГети изображения / Идеално изображение

Излишно е да казвам, че децата - които бяха отчуждени от баща си - не бяха доволни от подобна уговорка. Джейми Лий Къртис дори разкри шокиращо изявление, като каза:

Той не беше баща и не се интересуваше да бъде баща.

Джейми Лий, която сама е утвърдена актриса, призна, че е било трудно за нея и нейните братя и сестри, израствайки, без да им се показва обич, както те искат.

Тони КъртисГети изображения / Идеално изображение

Разбира се, парите не са всичко, но все пак е тъжно да осъзнаем, че Тони и Джил са лишили от наследство всичките му деца след всички тези бракове.

Популярни Публикации