Актьорите от „Истинска кръв“ Ана Пакин и Стивън Мойър се срещат с родители на наистина очарователни близнациАна Пакуин и Стивън Мойър се запознаха на снимачната площадка на „Истинската кръв“ преди повече от десетилетие и оттогава са неразделни.

Ана Пакуин и нейният съпруг, Истинска кръв съ-звездата Стивън Мойър, са родители на много очарователни близнаци, но по някаква причина не искат хората да знаят за тях и да ги държат настрана от светлините на прожекторите.

Гети изображения / Идеално изображение

Любовната история на Ана Пакуин и Стивън Мойер

  • Ана Пакуин и Стивън Мойър се запознаха на снимачната площадка на известния вампирски сериал Истинска кръв.
  • Започнаха да се срещат след няколко месеца, но почти година запазиха романтиката си в тайна от феновете.
  • След две години запознанства Ана Пакуин и Стивън Мойер завързаха възела величествено сватбена церемония на Хаваите.
  • Съпрузите споделиха тайна за щастливия си десетгодишен брак с Седмично в САЩ:

Ние сме най-добрите приятели на всеки друг.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Anna Hélène Paquin (@_annapaquin) 8 януари 2020 г. 2:28 ч. PST

  • По време на гостуването й на На живо с Кели и Рейн, Ана Пакуин призна, че това не е любов от пръв поглед за нея. Звездата добави, че тя и Стивън 'се разбират много добре', но не са планирали да оставят нещата да стават по-големи. Въпреки това те не можеха да устоят на химията между тях.

Анна коментира тайната им афера по това време:Това не беше ничия работа.

Децата на Ана Пакуин със Стивън Мойър

Анна Пакуин и Стивън Мойър са приятели на родители на две деца очарователни близнаци: Попи и Чарли. Изненадващо, но повечето Истинска кръв феновете нямаха представа за бебешките новини на Анна и Стивън, тъй като влюбените птици държаха личния си живот под седем ключалки.Ана Пакуин обясни:

Не искам хората да знаят твърде много за моя истински, вътрешен личен живот.

Гети изображения / Идеално изображение

Стивън Мойер споделя мнението на съпругата си, тъй като и двамата се съгласиха да държат децата си далеч от очите на обществеността. Въпреки това родителите разкриха някои факти за своите потомци. Попи и Чарли бяха родени преждевременно, но това изобщо не е повлияло на по-нататъшното им развитие.

Мойер обясни:

Те бяха рано и беше докосване и отидете там за известно време и така всичко е невероятно.

Гети изображения / Идеално изображение

Скоро след раждането на бебетата, любящият им татко каза, че се справят отлично и дори се научиха да се удрят (разбира се на шега).

Редки погледи на близнаците на Ана Пакуин и Стивън Мойер

Въпреки че Анна Пакуин и Стивън Мойър предпочитат да скрият децата си от светлините на прожекторите, ние успяхме да хвърлим рядък поглед на очарователните близнаци на двойката от задкулисието.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Anna Hélène Paquin (@_annapaquin) 20 януари 2020 г. в 10:40 PST

Веднъж Анна сподели видео в Instagram с децата си на заден план. Малките сладури Попи и Чарли приличат на копия на майка и татко. Всъщност дори не можем да решим на кой от двамата родители децата приличат повече. Какво мислиш?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Anna Hélène Paquin (@_annapaquin) 10 март 2019 г. в 8:07 PDT

Още факти за Ана Пакуин и Стивън Мойер

Стивън Мойер също има син и дъщеря от предишната си връзка. Актьорът се опитва да сподели тясна връзка с всичките си деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Steve Moyer (@stephenmoyer) 19 август 2019 в 5:22 PDT

Малко хора знаят това Ана Пакуин е бисексуална. Актрисата излезе като би малко преди да се омъжи за Стивън. Веднъж Ана призна, че се опитва да пренебрегне реакцията, с която се е сблъскала, когато е разкрила самоличността си.

Актрисата каза:

За мен това всъщност не е проблем, защото аз съм човек, който вярва, че бисексуалността всъщност е нещо. Не е измислено.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Anna Hélène Paquin (@_annapaquin) 14 октомври 2019 г. в 1:09 ч. PDT

Любовната история на Ана Пакуин и Стивън Мойер разбива стереотипа, че съ-звездите, които работят заедно, не могат да запазят блясък помежду си в реалния живот. Така че не е вярно! Те определено могат! Само един поглед към Истинска кръв co-stars доказва всичко!

Всички трябва да уважаваме желанието на Анна Пакин и Стивън Мойер да държат децата си далеч от светлините на прожекторите. В същото време феновете отчаяно се надяват Попи и Чарли да започнат да се появяват публично заедно с родителите си на знаменитости някой ден. Честно казано, очакваме и този ден с нетърпение!

Деца на знаменитости
Популярни Публикации