Потребителите на Twitter се побъркват, тъй като забелязват, че Мелания Тръмп изглежда като Кейтлин Дженър по време на скорошната си появаПоследни актуални новини Потребителите на Twitter се побъркват, когато забелязват, че Мелания Тръмп изглежда като Кейтлин Дженър по време на скорошната поява на Fabiosa

Нищо не кара хората да присвиват очи от изненада и страхопочитание, отколкото да видят двама различни индивиди с привидно малко общи неща, които си приличат толкова много. Така че можем да разберем защо Twitter напоследък бълнува.Мелания и Кейтлин

Кейтлин Дженър е 69-годишна телевизионна личност и риалити звезда, докато Мелания Тръмп е 49-годишната първа дама на САЩ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейтлин Дженър (@caitlynjenner) на 15 януари 2019 г. в 8:44 ч. PST

Това са две жени в различни сфери на живота и дори има голяма разлика във възрастта между тях. Но някои не могат да преодолеят приликите си по лицето.

Потребителите на Twitter се побъркват, тъй като забелязват, че Мелания Тръмп прилича на Кейтлин Дженър по време на скорошната му поява Потребителите на Twitter се раздразняват, тъй като забелязват, че Мелания Тръмп прилича на Кейтлин Дженър по време на скорошната му появаГети изображения / Идеално изображениеМожеха да минат за близнаци

Мелания Тръмп често е сравнявана с Кейтлин Дженър въз основа на сходния им външен вид.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кейтлин Дженър (@caitlynjenner) на 13 април 2018 г. в 18:16 ч. PDTПонякога приликата не е толкова очевидна, но от време на време нетизените се оказват шокирани безмълвни, когато видят определена снимка или видео.

Видео на Доналд Тръмп, който се обръща към пресата, докато съпругата му стоеше до него, имаше много хора, които правеха двойно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мелания Тръмп (@ melaniatrump.style) на 5 август 2019 г. в 2:44 ч. PDT

Те бяха по-съсредоточени върху това колко изглеждаше праволиката Мелания като Кейтлин.

Потребителите на Twitter се побъркват, тъй като забелязват, че Мелания Тръмп прилича на Кейтлин Дженър по време на скорошната му поява Потребителите на Twitter се раздразняват, тъй като забелязват, че Мелания Тръмп прилича на Кейтлин Дженър по време на скорошната му появаГети изображения / Идеално изображение

Шокирани реакции

Няколко потребители на интернет се обърнаха към Twitter, за да посочат приликата, а някои коментиращи дори обвиняват процедурите за лице на Мелания Тръмп, че са я накарали да изглежда много по-възрастна, отколкото е.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мелания Тръмп (@ melaniatrump.style) на 6 август 2019 г. в 7:25 ч. PDT

Много от коментарите далеч не бяха ласкателни.

Наличието на подобни черти на лицето обаче не трябва да е лошо. И двете жени са считани от съответните им фенове за силни и влиятелни.

Съгласни ли сте, че си приличат?

Популярни Публикации