Две момичета установиха, че са били заменени по рождение от съдбата, но 23 години по-късно изобщо не съжаляватПоследни актуални новини Две момичета установиха, че са били заменени при раждането по съдба, но 23 години по-късно изобщо не съжаляват за Fabiosa

Превключването на новородени е един от най-лошите кошмари за всеки родител. Въпреки че е рядко, смесването на две или дори повече бебета все още може да се случи. Загрижените родители остават преследвани за цял живот и се съмняват в собственото си дете. Потръпвате още?

Момичета, които бяха разбъркани при раждането

В един хубав ден на 29 юни 1995 г. в едно родилно отделение се родиха две очарователни бебета. Смятало се, че Кали е дъщеря на Пола Джонсън, самотна майка. Ребека е родена от 18-годишния Кевин Читъм и 16-годишната му приятелка Уитни.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Донорът на костен мозък дойде в САЩ от Германия, за да се срещне с момичетата близначки, които той спаси

Семействата живееха щастливо, без да знаят в продължение на три години. Докато гаджето на Пола не направи тест за бащинство. Резултатът наистина ги шокира. Разкрита от лекарите, Кали всъщност беше биологичната дъщеря на Кевин и Уитни.Кевин и Уитни бяха загинали при катастрофа по-рано. Те никога не са знаели, че Ребека, която са прибрали и отгледали скъпо, не е тяхното биологично дете, а Кали. Възникват въпроси! Кого би избрала да бъде истинските й родители? Тези, които са починали, или тези, които са живи?Според WTRV Новини , Кали каза,

Не знам какво пропускам, така че в известен смисъл съжалявам повече за Ребека, защото тя не познава биологичната си майка. Или за себе си, който съм загубил и двамата си родители.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Три неочевидни „Да“ за тийнейджърките

Без съжаления

След дълги години на семейни вражди, съдия реши, че момичетата ще останат при семействата, които са ги отгледали. Било им позволено да се посещават, но скоро момичетата се уморили от дълги пътувания, за да видят членове на семейството, които всъщност не познавали.

Най-накрая се настаниха и 23 години по-късно твърдят, че гневът им е охладен от разбъркването. Те обичат съответните си семейства и не съжаляват. Те се чувстват истински благословени да се имат като най-добри приятели.

Тази история наистина звучи нереално. Такава ужасна грешка оставя семействата объркани и объркани.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Черни момичета, изгонени от магазина за подаръци в аквариума: „Тук не сте добре дошли. Излез'

Продължавайки с живота си

След трагедията те изглежда продължават живота си доста добре сега. Въпреки че Ребека Читъм може да няма връзка с Пола Джонсън, тя познава Карлтън Конли, нейния биологичен баща, който се жени за лелята на Кали през 2001 г.

.

КАЖИ КАКВО? Баща на едно превключено бебе се ожени за лелята на другото. Изглежда животът наистина е компенсирал и двете момичета!

Съдбата наистина е планирала нещо страхотно за всички нас. Моля, споделете и коментирайте, ако сте съгласни!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Момчета влязоха в специалния образователен клас с плакати, за да поканят момичета на бала

Популярни Публикации