Две музикални легенди, Селин Дион и Елвис Пресли, пеят в дует „Ако мога да мечтая“С помощта на съвременните технологии (по-специално ротоскопирането), Селин и Елвис получиха възможност да пеят заедно на сцената на American Idol.

Вярвате ли в чудеса? Е, определено ще започнете да вярвате в тях, след като гледате сензационно дуетно изпълнение на две музикални легенди - Селин Дион и Елвис Пресли.Две музикални легенди, Селин Дион и Елвис Пресли, пеят в дует „Ако мога да мечтая“Гети изображения / Идеално изображение

Селин Дион и Елвис Пресли разтърсват сцената заедно

Какво бихте казали, ако кажем, че имате шанс да гледате едно от най-добрите изпълнения на живо някога? Говорим за дует от две музикални икони , Елвис и Селин Дион, които изпълниха мощна песен Ако мога да мечтая заедно .

Две музикални легенди, Селин Дион и Елвис Пресли, пеят в дует „Ако мога да мечтая“Гети изображения / Идеално изображение

Може да попитате - как е възможно Селин да е била просто бебе, когато Елвис е записал песента през 1968 г. ?!Това е доста просто! С помощта на съвременните технологии (по-специално ротоскопирането), Селин и Елвис получиха възможност да пеят заедно на сцената на Американски идол.

Хипнотизиращо е как Елвис изглежда като на живо на сцената пред публиката. По-късно Селин призна, че е прекарала няколко дни в подготовка да изпълни своята част от песента до своя идол Елвис Пресли.

Две музикални легенди, Селин Дион и Елвис Пресли, пеят в дует „Ако мога да мечтая“Гети изображения / Идеално изображение

И така, готови ли сте да гледате едно от най-великите изпълнения на живо някога? Това ще ви накара да настръхнете.

Ако мога да мечтая

Наистина е страхотно, че с помощта на съвременните технологии можем да наблюдаваме взаимното представяне на две икони, Елвис Пресли и Селин Дион. Този дует е наистина спиращ дъха и гласовете им звучат толкова красиво заедно! Просто не можем да намерим точните думи, за да опишем емоциите си. Хареса ли ви песента на Селин Дион и Елвис?

Знаменитости
Популярни Публикации