Два граха в шушулка! Съпругът на Джулия Робъртс сподели рядка снимка на дъщеря си Хейзъл и изглежда точно като известната си майкаДъщерята на холивудската актриса Джулия Робъртс е вече пораснала и прилича на плюещия образ на известната си майка.

Дъщерята на холивудската актриса Джулия Робъртс е вече пораснала и прилича на плюещия образ на известната си майка.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от modermoder (@modermoder) на 12 май 2019 г. в 14:59 ч. PDT

Нейното семейство

The Яжте, молете се, обичайте a ctress е женен за оператора Даниел Модер. Двойката, която се ожени през 2002 г., се срещна на снимачната площадка на The Mexican. Те споделят три деца - двама сина и една дъщеря.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от modermoder (@modermoder) на 28 октомври 2017 г. в 16:58 ч. PDT

Близнаците Финеус и Хейзъл са родени през 2004 г., а Хенри, бебето на семейството, е родено през 2007 г.Редки семейни снимки

Веднъж съпругът на Джулия Робъртс сподели в Instagram рядка снимка на дъщеря им Хейзъл и тя изглежда като копие на актрисата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от modermoder (@modermoder) на 26 септември 2019 г. в 21:26 ч. PDTНа снимката Хейзъл се вижда със сламена шапка и тъмносив връх, докато е обърната към слънцето. Гордият татко написа надписа:

Денят на дъщерята. Толкова късметлия, че това момиче е моята дъщеря ... и че тя прави тези страхотни селфита на телефона ми. Да останеш мръсен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от modermoder (@modermoder) на 2 декември 2017 г. в 21:52 ч. PST

Хейзъл не само поразително прилича на майка си. Те споделят нещо подобно, като този невинен поглед, красиви овални очи, сладък нос. Но ние сме съгласни, че дъщерята на актрисата отнема много след нея.

Хейзъл ще наследи много предмети на майката

Наградената актриса разкри, че запазва зашеметяващите рокли от изявите си на червения килим. Майката на три деца каза, че има спасен цял килер, когато дъщеря й Хейзъл порасне.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулия Робъртс (@juliaroberts) на 25 февруари 2019 г. в 7:32 ч. PST

Под леглото ми е в кутия. Имам това малко пространство в къщата си, което съпругът ми нарича колекция от наследство. Нещата, на които отивам, „Не мога да се отърва от [това], какво ще кажете за Хейзъл?

Бихте ли ни казали мнението си, дали Хейзъл прилича на Джулия Робъртс? Поне малко?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Те не знаят с какво се занимавам“: Защо Джулия Робъртс държеше децата си скрити от публиката досега

Популярни Публикации