Тайлър Пери не е женен, но от много години живее щастливо с майката на детето сиИ те не планират да разширяват семейството си.

Емблематичният американски актьор и продуцент Тайлър Пери се опитва да стои далеч от светлините на прожекторите, що се отнася до личния му живот. Той не обича да обсъжда подробности от личния си живот с другите и призна, че отношенията не са били лесни за него.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Gelila Bekele (@gelila.bekele) 8 октомври 2019 г. в 9:33 ч. PDT


Освен това Тайлър Пери смята, че статутът на знаменитост усложнява отношенията с жените, защото около известни хора има много клюки.

Тайлър Пери ИснГети изображения / Идеално изображение

Отношения с Гелила

През 2009 г. той започна модел за запознанства Гелила Бекеле.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Gelila Bekele (@gelila.bekele) 3 юни 2019 г. в 3:21 PDT

И както обикновено, той се опита да запази всичко в неприкосновеност и да запази правото на личен живот, който не е демонстриран пред обществеността.
След известно време Тайлър разбра, че приятелката му е бременна и че ще стане баща.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Tyler Perry (@tylerperry) 1 Дек 2018 в 3:30 PST


През 2014 г. Тайлър Пери и Гелила Бекеле посрещнаха момченце Аман Тайлър Пери.


И въпреки че Тайлър Пери все още не е женен, той живее щастливо с майката на детето си в продължение на много години.

Тайлър Пери ИснГети изображения / Идеално изображение

Няма повече деца

Тайлър Пери живее с Гелила Бекеле , който е модел и активист и се чувства истински щастлив като баща и партньор на красива жена.
И въпреки че той се радва на ролята си на баща, се съобщава, че той не планира да има повече деца скоро, тъй като е необходимо да се направи много жертва за отглеждане на дете .


Двойката се опитва да направи всичко възможно, за да зарадва сина си.
Популярният актьор и продуцент Тайлър Пери не е официално женен, но от много години живее с майката на детето си Гелила Бекеле и се чувства истински щастлив. Заедно с Гелила той се опитва да направи всичко възможно, за да направи живота на сина Аман перфектен. И изглежда, че върши добра работа. Семейството му е щастливо и това е от значение!

Знаменитости
Популярни Публикации