Фронтменът на U2 Боно и прекрасната му съпруга Али Хюсън са щастливо женени от 37 годиниБоно и съпругата му Али Хюсън се запознаха, когато бяха само тийнейджъри. Певецът твърди, че това е любов от пръв поглед от негова страна, но сърцето на Али не е било толкова лесно завоювано. Но коя е Али Хюсън и как успя да задържи Боно влюбен в нея в продължение на 37 години?

Пол Хюсън, когото всички познаваме като Боно , срещна съпругата си Али Хюсън в Дъблин когато бяха просто тийнейджъри . Тогава той не беше фронтмен на една от най-успешните групи за всички времена, така че трябваше да използва естествените си прелести, за да я спечели.

U2Гети изображения / Идеално изображение

Певецът твърди, че това е любов от пръв поглед за него, но любовта на дамата му не е толкова лесно да му даде сърцето си. Първата среща на Боно и Али Хюсън завърши с това, че фронтменът я изведе до автобусната спирка, но няколко години по-късно тя беше любимата му съпруга.Дългият брак на Боно и съпругата му

Те се ожениха, когато бяха на 20, но 37 години по-късно все още са лудо влюбени. Двойката посрещна 4 деца заедно, но известният фронтмен признава, че любимата му съпруга все още го държи на крака.

U2Гети изображения / Идеално изображениеАли има успешна кариера като собствена бизнесдама. Тя може да не е човек, който почти всеки човек по света би разпознал, може да не е написала невероятни песни, които хората обожават, но тя е съосновател на два етични бизнеса: Nude Skincare и модната линия EDUN.

U2Гети изображения / Идеално изображениеВеднъж Боно каза за жена си :

Моята госпожица играе трудно за постигане от доста време насам и тя е неуловим герой. Не е лесно да се опознае и похвалите на други хора не я влияят много. Тя е много независим, умен тип момиче, което според мен ме възприема като забавна фигура.

U2Гети изображения / Идеално изображение

Всеки има какво да каже на U2 Фронтмен , но повечето мълчат за жена си. Вероятно се дължи на факта, че Хюсън винаги е стоял възможно най-далеч от светлините на прожекторите.

U2Гети изображения / Идеално изображение

Има едно нещо, което обаче можем да кажем за нея. Али никога не се е страхувала да загуби съпруга си заради друга жена. Веднъж тя коментира:

Не се чувствам застрашен. Можете да живеете живота си, страхувайки се да не загубите някого и в края на деня, ако той ще ви напусне, ще ви остави и това е всичко.

Изглежда Боно изглежда е наясно колко щастлив е да има Али в живота си. Певецът призна, че е пуснал, че държи по-силно на жена си, отколкото тя на него. Боно отбеляза, че това го притеснява, тъй като той иска да не е толкова независима, колкото е.

U2Гети изображения / Идеално изображение

И все пак, 37 години по-късно те все още са заедно. Каква е тяхната тайна? Музикантът разкри :

Чувстваме, че червеният килим ни държи близо. Ако нещата се въртят наоколо, ние казваме: „Нека направим червения килим, със сигурност.“

Знаем колко са частни Боно и съпругата му за личния си живот, така че можем да подозираме, че С или без теб hitmaker просто се шегуваше.

Двойки знаменитости
Популярни Публикации