Вал Килмър остави съпругата си с две малки деца за роля в „Батман“ и отказа да сподели с тях съдбата сиДецата на Вал Килмър трябваше да живеят в хотели с майка си, тъй като актьорът отказа да сподели с тях богатството си.

Вал Килмър е талантлив и успешен актьор, но какъв е той като баща? Според бившата му съпруга Вал я оставил с две малки деца, тъй като решил да се съсредоточи върху кариерата си.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вал Килмър (@valkilmerofficial) на 19 януари 2019 г. в 19:57 ч. PST

Коя е съпругата на Вал Килмър?

Вал Килмър спечели милиони женски сърца след грандиозната му роля в Батман завинаги. Докато всички фенове жени мечтаеха да излизат с Килмър, повечето от тях нямаха представа, че актьорът всъщност е женен.Вал Килмър остави съпругата си с две малки деца за роля в „Батман“ и отказа да сподели съдбата с тях Вал Килмър остави съпругата си с две малки деца за роля в „Батман“ и отказа да сподели съдбата с тяхГети изображения / Идеално изображение

Вал Килмър и бившата му съпруга, актрисата Джоан Уоли, се срещнаха на снимачната площадка на филма Уилоу . Скоро след това Вал направи предложение на Джоан. Двойката се ожени на красива церемония. Килмър и Уоли имат две деца заедно : син Джак и дъщеря Мерцедес.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вал Килмър (@valkilmerofficial) на 17 май 2019 г. в 11:35 ч. PDT

Семейство срещу кариера

Проблемите в рая започнаха, когато Вал Килмър остави жена си и малките си деца и отиде в Европа за Батман промоция. По това време Мерцедес беше на 4 години, а Джак беше просто бебе.Джоан обвини Вал, че е оставила нея и двете им деца без дом. Актрисата твърди, че е била принудена да отседне в хотели или при приятели с малките Джак и Мерцедес.

Тя каза:

Децата ми не трябва да живеят в заети домове или хотели.

Вал Килмър остави съпругата си с две малки деца за роля в „Батман“ и отказа да сподели съдбата с тях Вал Килмър остави съпругата си с две малки деца за роля в „Батман“ и отказа да сподели съдбата с тяхГети изображения / Идеално изображение

Уоли се обърна към съда, за да накара Килмър да й плати пари, за да може да купи къща за нея и децата си. Вал отказа да плати.

Приятел, близък до двойката, каза:

Изглежда, че Вал не иска да сподели състоянието си с жена си и децата си и прави нещата колкото може по-трудно за тях. Това изглежда като много ожесточена битка за развод.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вал Килмър (@valkilmerofficial) на 20 януари 2019 г. в 2:36 ч. PST

Децата на Вал Килмър вече са пораснали

Вал Килмър и Джоан Уоли завършиха развода си през 1996 г. Съобщава се, че бившите не общуват помежду си след болезненото разделение.

Връзката на Вал Килмър с децата му обаче е по-близка сега, отколкото през детството им. Мерцедес е на 28 и се е превърнала в красива млада дама. Брат й Джак е на 24 и е толкова красив, колкото и баща му на знаменитост.

Вал Килмър не обича да си спомня за развода си с Джоан, но определено е благодарен за двете им прекрасни деца заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вал Килмър (@valkilmerofficial) на 27 август 2018 г. в 16:07 ч. PDT

Всички правим грешки. Най-важното е какви уроци научаваме от тях!

Знаменитости
Популярни Публикации