Висенте Фернандес получи латиноамерикански награди Грами, стоящи овации след зашеметяващо представяне със син и внук3 поколения от династията на Фернандес, баща, син и внук, се събраха отново на сцената на латиноамериканските награди Грами 2019, за да дадат на феновете почерпка за цял живот.

На 20-ия латино Грами, историята е създадена, когато синът и внукът на Висенте Фернандес се присъединяват към него за цял живот. Висенте, който има 3 награди Грами под колана си, е стара ръка в индустрията и титлата му като Кралят на Ранчера Музика или Кралят на Ранчера Музика е безспорен.След изпълнението на Грами на Висенте Фернандес преди няколко дни, целият свят изпя името му, като доказа, че той не е просто легенда, а музикална икона, чието наследство надхвърля всички бариери.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алекс Фернандес (@ alexfernandez.g) на 14 ноември 2019 г. в 22:11 ч. PST

Изпълнението на Грами на Висенте Фернандес получи овации

В представление, което не се равнява на мнозина, 3 поколения от династията Фернандес се събраха отново на сцената, за да поднесат феновете. Историческото и незабравимо изпълнение на латино Грами изненада феновете, тъй като Висенте, синът му Алехандро и внукът Алекс се допълваха по невероятен начин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Висенте Фернандес (@_vicentefdez) на 5 октомври 2019 г. в 16:26 ч. PDTТочно както поговорката, която казва, птици от перо се стичат заедно , триото се стичаше заедно, доставяйки a красиво шоу което накара публиката да се измъкне от радост и признателност.

В задушевното изпълнение Алекс (внукът), открито с пеене Обичам те , както Алехандро пое с джентълмен , след което Висенте завърши с Поражението .Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Висенте Фернандес (@_vicentefdez) на 15 ноември 2019 г. в 9:33 ч. PST

След като изпълниха „Volver Volver“ като голям финал на шоуто си, триото беше посрещнато със заслужаващи овации, които утвърдиха тяхното съвършенство като артисти.

След изпълнението, Рики Мартин се качи на сцената, за да подари емоционалната легенда с Награда на президентството .

Висенте Фернандес е баща на 4 деца

The Награда 'Латино Грами' представянето беше важно за семейство Фернандес, тъй като доказа, че 79-годишната икона има достойни наследници, за да запълни огромните си обувки.

Освен Алехандро, който се представи заедно с баща си, Висенте и съпругата му Мария имат още двама сина - Висенте-младши и Херардо Фернандес, както и дъщеря Алехандра Фернандес. Но сред всичките им деца само Алехандро и Висенте-младши се занимаваха с музика като кариера.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Висенте Фернандес (@_vicentefdez) на 24 декември 2018 г. в 9:38 ч. PST

Пътешествието на Висенте Фернандес като музикант е изпълнено с борба и упорита работа и докато той празнува своите постижения, няма съмнение, че той наистина заслужава всичко. Висенте проправи път за успехите на други изпълнители като Дженифър Лопес, като направи традиционната музика готина, такава, каквато трябва да бъде. Браво Висенте!

Музика
Популярни Публикации