„Нямаме идея“: Тиг Нотаро и съпругата й не разбират децата си, говорещи испанскиТиг Нотаро и съпругата му не разбират какво казват техните близнаци, говорещи испански. Актрисата разкри това за семейството в интервю.

Комикът Тиг Нотаро разкрива как се справят нейните синове близнаци, Фин и Макс объркан на кой език да общуват, тъй като бавачката им говори само испански.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стефани Алин (@stephanieallynne) на 23 ноември 2018 г. в 16:54 ч. PST

Тиг Нотаро и Стефани Алине

Тиг Нотаро е комик и актриса. От 2015 г. тя е щастливо омъжена за актрисата и писателка Стефани Алине. Двойката се срещна за първи път на снимачната площадка на комедията на Лейк Бел, В един свят.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стефани Алин (@stephanieallynne) на 24 октомври 2018 г. в 11:39 ч. PDT

Те се събраха по-късно в театъра на UCB на L.A. и развиха интензивна връзка. Оттогава двамата остават неразделни. Те са родители на близнаци, Фин и Макс. Те посрещнаха децата си чрез сурогат през 2016 г.Деца Тиг Нотаро

Тиг и съпругата й Стефани бързо се учат да дешифрират дали това е така Испански вместо английски че техните малки деца говорят.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стефани Алин (@stephanieallynne) на 21 октомври 2019 г. в 17:54 PDTПо време на явяване на Шоуто на Елън, актрисата се открови за своите испаноезични деца. Тиг разкри, че нито тя, нито съпругата й имат представа какво казват децата им на испански. Тя каза:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стефани Алин (@stephanieallynne) на 3 октомври 2019 г. в 8:51 ч. PDT

Не говоря испански, нито жена ми, но имаме бавачка и тя говори само испански на бебетата. Наистина е нещо, нямаме представа какво казват. И те са на такава възраст, когато някои думи не се говорят перфектно, а ние просто понякога казваме: „Мислите ли, че това е испански?“ Но ако сме в друга стая, можем да чуем веднага щом излезем от нея, те просто говорят на пълен испански. Те са като напълно двуезични.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Стефани Алин (@stephanieallynne) на 29 ноември 2019 г. в 15:34 ч. PST

Комикът продължи да обяснява, че нейните близнаци като повечето други малки деца имат интерес към камиони за боклук.

Междувременно има ползи от преподаването на вашето дете на множество езици. Изследванията показват че децата, които учат втори език, показват психически признаци на повишена креативност и гъвкавост. В допълнение към подобряването на концентрацията на паметта, много езици повишават уменията си за решаване на проблеми и слушане. Децата, владеещи други езици, също могат да изпълняват много задачи.

„Нямаме идея“: Тиг Нотаро и съпругата й ДонЛуис Молинеро / Shutterstock.com

Въпреки че разбирането на това, което малко дете казва, може да бъде трудно, Тиг Нотаро и съпругата й се учат бързо.

Семейство
Популярни Публикации