„Ние сме много близки“: Оливия Нютон-Джон остана добри приятели с първия си съпруг, въпреки че не успяха в бракаОливия Нютон-Джон от Мазнината слава споделя малки парчета за живота си, разкривайки, че тя все още е добра приятелка с първия съпруг Мат Lattanzi, бащата на единствената й дъщеря.

Оливия Нютон-Джон, която стана известна с голямата си роля в Грес , е щастливо омъжена за втория си съпруг вече повече от десетилетие. Въпреки това, преди да се срещне със съпруга си предприемач Джон Истърлинг, тя беше омъжена за актьора Мат Латанци.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оливия Нютън-Джон (@oliviaistheonethatiwant) на 22 януари 2019 г. в 16:23 ч. PST

Австралийската певица и актриса, родена в Англия, се срещна с първия си съпруг Мат Lattanzi през 1979 г. на снимачната площадка Ксанаду и въпреки 10-годишната си разлика във възрастта, те бяха привлечени един от друг.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Thank You For Everything ONJ (@carole_boudou) на 5 септември 2016 г. в 13:04 ч. PDT

През 1984 г. двамата се ожениха и 2 години по-късно посрещнаха дъщеря си Клои Латанци. Но според съдбата нещата между двамата приключват 15 години по-късно, малко след първата четка на Оливия с рак на гърдата.Оливия и първият й съпруг все още са „добри приятели“

Въпреки че нещата между Оливия и първия й съпруг не се получиха, те останаха добри приятели и много години по-късно тя все още има хубави неща да каже за него. В ексклузивно интервю за Australian Women’s Weekly Оливия и близката й дъщеря Клои разкриха, че все още са добри приятели с първия си съпруг.

Ние с бащата на Клои и нашите съпрузи сме добри приятели, така че имаме Коледа заедно и рождени дни. Ние сме много близки.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оливия Нютон-Джон (@therealonj) на 24 февруари 2017 г. в 15:03 ч. PST

Думите й бяха изненадващи, като се има предвид, че повечето двойки често продължават напред и предпочитат да забравят за миналото и бившите си. Дъщеря й Клои повтаряше нейните чувства, дори си пожелаваше всички да живеят заедно.

Моята фантазия е всички да живеем в един имот. Животът е толкова кратък. Искам да прекарам всяка минута с хората, които обичам.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оливия Нютон-Джон (@therealonj) на 1 април 2017 г. в 9:51 ч. PDT

Оливия, чиито родители се разделиха, когато тя беше на около 9 години, си спомни, че разводът е труден за нея, тъй като докато живееше с майка си, тя можеше да го вижда само два пъти всяка година. Може би това е причината тя да реши да поддържа контакт с първия си съпруг, за да улесни нещата за дъщеря им Клои.

Разводът на Оливия с Мат беше „много болезнен“ за нея

В разговор с Daily Mail’s Weekend Magazine Оливия сподели, че разводът е мъчителен за нея, тъй като докато отчаяно е искала бракът й да проработи, това никога не е било.

Беше много болезнено, но никога не сме били в противоречие помежду си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от „Това е нещо от 80-те“ (@ itsan80sthing) на 6 август 2017 г. в 4:22 ч. PDT

Въпреки нараняванията, те взеха решението да останат близо до дъщеря си, най-важното нещо в живота им. Те не можеха да позволят това, което се е случило помежду им, да я засегне

Хората обичат да мислят, че разводът има щастлив край, но истината е, че никога не е лесно. Но ако родителите могат да поставят интересите на детето пред своите, опитът може да бъде по-управляем. Възможно ли е бившите да останат „истински приятели?“

Знаменитости
Популярни Публикации