Уенди Уилямс Нетна стойност 2019: Как „Шоуто на Уенди Уилямс“ е домакин на „Роза за слава“Уенди Уилямс постигна успех през последните три десетилетия, преминавайки от водещ на радиопредаване до телевизионната икона. Каква е нетната стойност на Уенди Уилямс?

С невероятна кариера, обхващаща над 30 години, Уенди Уилямс спечели сърцата на милиони. Нейната необичайна личност и несравним стремеж доведоха до голям успех. Уенди е известна с това, че прави зашеметяваща радиокариера, пише няколко популярни книги и, разбира се, хоства „Шоуто на Уенди Уилямс“.С той е популярна телевизионна личност, но какво ще кажете за нейните пари? Каква е нетната стойност на Уенди Уилямс и как тя печели парите си? Ето какво знаем за нейната кариера и богатство.

Уенди Уилямс Нетна стойност 2019: КакГети изображения / Идеално изображениеКариерата на Уенди Уилямс

Уенди Уилямс е родена на 18 юли 1964 г. в Асбъри Парк, Ню Джърси, където прекарва детството си. Завършила е Североизточния университет в Бостън и е започнала своята кариера в радиото. По време на университетските си години тя беше диджей на радиостанция в колежа си.

Първата й „истинска“ радио работа беше в WVIS на Вирджинските острови, но това беше само началото. След това тя започва работа като заместващ диджей в WRKS в Ню Йорк. Съвсем скоро Уенди се превърна в един от най-известните диджеи на пълен работен ден. Младото момиче беше домакин на най-престижната смяна на времето за шофиране.След някои промени в работата на нейната станция, Уенди си намери работа в градската гара Hot 97 на Ню Йорк от 1994 до 1998 г. Тя премина към станция във Филаделфия през 1998 г. На тази станция Уенди получи шоуто на пътя. В крайна сметка шоуто й беше излъчено в цялата страна.

Личен живот на Уенди Уилямс

На тази станция бъдещата телевизионна звезда се срещна с бъдещия си съпруг Кевин Хънтър. През 2000 г. двойката посрещна бебето си на име Кевин младши. Кевин Хънтър започна работа като мениджър на Уенди. Твърди се, че Кевин Хънтър е изневерявал на Уенди няколко пъти. Според докладите мъжът е бил много контролиращ и физически насилван на моменти.През 2019 г. се появиха слухове, че съпругът на Уенди Уилямс е родил бебе от любовницата си. През същия период Уенди призна в шоуто си, че излиза от трезвен дом. Искаше да намери спокойно място, където да се скрие от всички проблеми.

През април 2019 г. Уилямс поиска развод с Кевин. Бракът им продължи 22 години, но за съжаление се провали. Съдебната декларация споменава непримирими различия и се стреми да установи подходящо ниво на издръжка на деца и разделяне на активите.

Основната резиденция на Уенди и Кевин е имение от 6000 квадратни метра, което телевизионната икона е купила за 2,1 милиона долара през 2009 година.

Съобщава се, че Уенди се е преместила в друга резиденция. Тя искаше да отстрани Кевин от живота си както в личен, така и в професионален план. Тя също го уволни от екипа си и намери финансови съветници, които да й предпазват парите. Уенди е изгорила мостовете и е наела нов управител.

Заплата на Уенди Уилямс за епизод

Какво става с парите на Уенди Уилямс? Колко печели? Заплатата на Уенди за „Шоуто на Уенди Уилямс“ изчислява 10 милиона долара годишно. В някои години тя продуцира 180 епизода, така че заплатата на епизод е около 55 000 долара.

Уенди Уилямс Нетна стойност 2019: КакГети изображения / Идеално изображение

Уенди Уилямс нетна стойност

Сега Уенди Уилямс е най-известна с това, че е водеща на телевизионното си шоу ' Шоуто на Уенди Уилямс. Дебютният епизод на шоуто излезе през юли 2008 г. и тя засне над 1500 епизода през 10 сезона.

Уенди е написала книгите Wendy's Got the Heat, The Wendy Williams Experience, Ask Wendy: Директни съвети за цялата драма във вашия живот, драмата е нейното бащино име, мъртва ли е кучката или какво? и Дръжте ме в презрение: романтика. Уенди е известна и с популярната си закачлива фраза 'Как си?'

През 2009 г. медийният магнат е обявен за Зала на славата на Националното радио. Уилямс беше избран за наградите 'Еми през деня' през 2015 и 2016 г. за водещ водещ на шоуто за забавления за Уенди: Шоуто на Уенди Уилямс. През 2016 г. тя беше номинирана за награда People's Choice за любим дневен телевизионен водещ.

Уенди Уилямс Нетна стойност 2019: КакГети изображения / Идеално изображение

Нетна стойност на знаменитостите отбелязва, че нетната стойност на Уенди Уилям е около 40 милиона долара.

Колко ще трябва да плати Уенди Уилямс на Кевин Хънтър при развода им?

Бившият съпруг на Уенди Уилямс, Кевин Хънтър, прекарва с телевизионната звезда повече от двадесет години. Те са работили рамо до рамо от началото на връзката си преди 25 години. Той е работил като неин мениджър и е имал кредити за изпълнителен продуцент в нейното токшоу преди развода им.

Кевин и Уенди дори стартираха благотворителна и продуцентска компания по време на връзката си. Съобщава се, че Уенди Уилямс се е съгласила да плати $ 250000 на Кевин Хънтър, за да му помогне да му намери нова къща.

Удивителната кариера на Уенди доказва, че тя е една на милион и животът й е не по-малко от необикновен. От успешната си кариера в радиото до най-продавания автор и печелеща признание като телевизионна икона, Уенди наистина е истинска кралица на медиите.

Знаменитости
Популярни Публикации