Какво казва формата на корема ви за истинската ви личност?Последни актуални новини Какво казва формата на корема ви за истинската ви личност? на Фабиоза

Ако харесвате гледането на хора на плажа или в обществения басейн (по не зловещ начин), тогава определено сте забелязали, че всички имаме различни корем бутонени форми. Всъщност има законно проучване, наречено омфаломантия, което проверява формите на пъпа и се използва като инструмент за гадаене.чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Месеци на раждане Птиците разкриват тайни на личността

Терминът е измислен от древни гърци и означава „правене на пророчества“. И така, каква форма на пъпа може да ви каже? Хората често използват омфаломантия, за да разберат колко деца може да има една жена или да интерпретират личностните черти на човека. Така че нека да разберем какво може да каже за вас формата на пъпа ви.

1. Изпъкнал пъп

Какво казва формата на корема ви за истинската ви личност?Пъпът, който стърчи, разкрива силна личност и екстравертен, оптимистичен характер. Хората с тази форма на пъпа често обичат да бъдат в центъра на вниманието и винаги да получават това, което искат. Те се борят да намерят перфектния партньор, но когато го намерят, връзката обещава да бъде дълготрайна.

2. Дълбоко и голямо с кръгла форма

Какво казва формата на корема ви за истинската ви личност?Хората с тази форма на пъпа имат голямо сърце. Те са доста срамежливи, но изключително щедри. Те обикновено не споделят своите нещастия с близки. Те винаги се отнасят добре с хората и са много скромни по отношение на постиженията си.

3. Малък и дълъг пъп

Какво казва формата на корема ви за истинската ви личност?

Тесният и тънък коремен бутон разкрива човек, който контролира своите емоции. Те са уверени, но много потайни. Тези хора трудно се доверяват на другите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Какво казва изборът на дамска чанта за вашата личност? Експертите по тялото разкриват отговора

4. Форма надолу

Какво казва формата на корема ви за истинската ви личност?

Физически хората с тази форма на пъпа са с доста ниска енергия. Те не са много развълнувани да извършват ръчна работа, но могат да блестят ярко в дейностите, които изискват интелигентност. Понякога могат да бъдат мързеливи, но имат много остър ум.

5. Нецентрален овален пъп

Какво казва формата на корема ви за истинската ви личност?

Тази форма на пъпа е доста необичайна и личността на нейния собственик е също толкова уникална. Хората с тази форма на пъпа са забавни, но са склонни към промени в настроението. Те са силно чувствителни и нетърпеливи, могат да приемат нещата твърде сериозно. Те бързо се отегчават и трябва да намерят нови неща, които да правят.

6. Широк и хоризонтален коремен бутон

Какво казва формата на корема ви за истинската ви личност?

Тези хора са много предпазливи и бдителни. Те не се доверяват лесно, но много се грижат за тези, които са близо до тях. В същото време те живеят на принципа „отнасяйте се към другите по начина, по който се отнасят към вас“.

Пъпът ви отговаря ли на вашия личност ?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Какво може да каже вашата талия за вашата личност


Материалите в тази статия са само за информационни цели. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не препоръчва на читателя да разчита изцяло на информацията, предоставена по-горе.

Популярни Публикации