Какво се случи с „Малкия Херкулес“ Ричард Сандрак и как изглежда детският културист сега?Последни актуални новини Какво се случи с „Малкия Херкулес“ Ричард Сандрак и как изглежда детският културист сега? на Фабиоза

На 2-годишна възраст, Украински -роденият Ричард Сандрак и семейството му се преместват в Съединените щати, където родителите му започват да му внушават любов към бойните изкуства. Момчето е посещавало фитнес малко по-рано, отколкото е започнало да ходи.В продължение на много години бащата на Ричард, който е тренирал таекуон-до, заедно с треньори и мениджъри, се опитва да го направи новия Шварценегер . Момчето е тренирало с леки гири поне по час на ден.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Йохан Дю Плесис (@jdp_divergent) на 14 октомври 2017 г. в 21:17 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @strengthtrainingandmore на 17 октомври 2015 г. в 12:01 ч. PDT

Скоро Сандрак започна да участва в най-известните шоута по културизъм в Америка под прякора „Малкият Херкулес“. На 8-годишна възраст Ричард беше твърдеше да бъде най-силното хлапе в света - той достигна 180 паунда на лежанка, което беше три пъти повече от собственото му тегло.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Той е моето гадже“: Синът на Уил Смит шокира с неочакваното си излизане

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Рика Сандрак (@richardsandrak) на 6 август 2013 г. в 19:08 ч. PDTКогато момчето навърши 11 години, баща му беше затворен за домашно насилие, след като счупи носа и китката на жена си. След дипломирането си младежът изоставил обучението.

Как изглежда „най-силното момче в света“ днес?

Ричард Сандрак вече е на 26 години. Той отдавна не се занимава с бодибилдинг и поддържа форма чрез скейтборд и джогинг.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кийтън Джоунс, средношколец, говори за тормоз

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Културизъм и фитнес (@bodybuilding_and_fitness_) на 14 април 2016 г. в 18:04 ч. PDT

Украинецът е нает като каскадьор във Waterworld, шоу в Universal Studios в Лос Анджелис.

Хората се опитват да ме накарат да изглеждам като някакъв изрод от природата, но имаше много деца, които имаха много подобна физика.

- Ричард коментира детските си успехи.

Историята на Сандрак предизвика разгорещени дискусии в интернет. Много потребители на мрежата са отправили обиди към родителите на младия мъж, че са направили избор, който не е бил техен.

Това се нарича нарцистично родителство. Когато родителите искат да изпълнят мечтите си чрез детето.

Толкова често родителите, в повечето случаи самите губещи, съсипват живота на децата си.

Абсолютно правилно решение [да напусне културизма- изд. Забележка]. Трябва да имате прилична професия, не само мускули.

И какво мислите за манията на родителите на момчето да направят малкия си син звезда по културизъм? Споделете мнението си в коментарите!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тя е най-старата културистка в света на 82 години, но никога не би стъпвала във фитнес, докато не навърши 56 години

Популярни Публикации