Каква е нетната стойност на Деми Ловато? Певицата и актрисата са натрупали милиониДеми Ловато е една от най-добрите поп певици в момента и е получила множество награди за работата си. Каква е нейната нетна стойност?

Всички говорят за Деми Ловато, но колко знаете за нейния живот? Деметрия Девон Ловато, известна като Деми Ловато, е известна американска певица, актриса и автор на песни. Първоначално тя се издига до звезда, когато играе Мичи в телевизионния филм на Disney Channel ‘Camp Rock’ и ‘Camp Rock: The Final Jam’ . Тя спечели сърцата на милиони в САЩ с невероятния си талант.Деми Ловато е една от най-големите поп певици в момента и е събрала множество награди за своята музика. Но какво ще кажете за парите й? Каква е нетната стойност на Деми Ловато? Нека разберем. Ето какво знаем за кариерата и нетната стойност на Деми Ловато.

Какво е Деми ЛоватоГети изображения / Идеално изображение

Ранен живот на Деми Ловато

Деми Ловато започва кариерата си като актриса. Актьорският й дебют беше в сериала ' Барни и приятели , „където тя изигра ролята на Анджела от 2002 до 2004 г. Няколко години по-късно Деми се появи като Шарлот Адамс в сериала на Disney Channel“ Както звъни камбаната . ' Но това не беше всичко. Тя играе ролята на Мичи Торес във филма на Disney Channel през 2008 г. 'Camp Rock' и този филм я направи широко известна. След 'Camp Rock' , тя изигра роля във филма „Програма за защита на принцесата“. Тя също осигури глас в „Смърфове: Изгубеното село“.

Звездата на Деми Ловато наистина излетя, след като се появи на Сони с шанс, тя играе главната роля от 2009 до 2011 година.Но какво да кажем за пеенето? Как Деми Левато стана известна певица? Оказва се, че тя е използвала актьорската си кариера като трамплин за своя път в музиката.

Какво е Деми ЛоватоГети изображения / Идеално изображениеПрез септември 2008 г. Деми Ловато издаде първия си албум, „Не забравяйте.“ Дебютната й работа достигна номер 2 в класацията Billboard top 200. Това беше огромен успех! Албумът дори е удостоверен като златен от Асоциацията на звукозаписната индустрия на Америка. Към 2018 г. Lovato издаде шест албума и всички те бяха невероятни.

Работата и наградите на Деми Ловато

Известната певица не само придоби популярност, но и талантът й беше признат от различни експерти. Тя е спечелила повече от 50 награди за своите постижения. Списъкът й с награди включва награда MTV Video Music Award, награда People’s Choice, латиноамериканска музикална награда, награда Teen Choice и награда Billboard Women in Music Rulebreaker. Освен това Деми получи награди за писане на песни.

Деми Ловато също помага на други хора да развият своите таланти, тъй като тя е била съдия по риалити телевизията. Певицата съди X-Factor в продължение на няколко сезона. Според Hollywood Reporter тази роля й е позволила да спечели около 1 милион долара само за първия си сезон в X-Factor. Деми дори удвои сумата за втори път.

Борбите на Деми Ловато

Деми Ловато е имала няколко лични проблема и не се страхува да ги сподели с феновете си. Деми е била лекувана в заведението Timberline Knolls за разстройство на храненето и проблеми със самоубийството.

Освен това тя установява, че има биполярно разстройство по време на лечението си. След като удари Алекс Уелч, певицата реши да потърси професионална помощ.

Нетната стойност на Деми Ловато за 2019 г.

Според някои съобщения Деми Ловато има нетна стойност от 40 милиона долара. Голяма част от парите й идват от продажби на албуми и турнета, но и тя е креативна бизнесдама. Деми е имала много успешни турнета в подкрепа на албумите си и според Elite Daily турнето й „Кажи ми, че ме обичаш“ й позволи да спечели 20 милиона долара.

Ловато също се занимава с някои влиятелни марки и това помага да се увеличи нейната нетна стойност. Повечето от тези партньорства се концентрират върху здравето и фитнеса. Списъкът с нейните препоръки включва сделки с Fabletics, CORE Hydration и Ember.

Продажбите на книги също добавят към нейните приходи. През 2013 г. певицата публикува книгата „Да останеш силен: 365 дни в годината“ . Книгата веднага стана бестселър на Ню Йорк Таймс. През 2014 г. той издаде списание въз основа на книгата, наречена „Да останеш силен: вестник“. И както си спомняте, Деми печелеше от ролята си на съдия на знаменитост в риалити шоуто за таланти X-Factor.

Деми е толкова млада, но вече е постигнала толкова много. Нямаме търпение да слушаме новите й албуми. А ти?

Знаменитости
Популярни Публикации