Какво е значението на PDA в една връзка и как да го извадитеКакво означава PDA в една връзка? И как да извадите перфектен PDA? Ето всичко, което трябва да знаете за него.

Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в A Връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е Значението на PDA в една връзка и как да го извадите4Max / Shutterstock.comХаресвате ли публичните прояви на привързаност? Или мислите, че те са ужасяващи? Целувате ли партньора си публично?

Хората могат да показват чувствата си по различни начини, а що се отнася до двойките, възможностите са безкрайни. Любовта е във въздуха и е трудно да не я забележите. Целувки, докосване, държане за ръце, свързване на ръце: това са само някои от най-сладките начини, по които двойките показват любовта си един към друг публично. Въпреки че тези трогателни и очарователни моменти може да не изглеждат толкова важни за връзката ви, PDA всъщност означават много повече, отколкото хората обикновено мислят. Нека да разберем какво е PDA и защо е толкова значимо за вашата връзка?

Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в A Връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е Значението на PDA в една връзка и как да го извадитеАнтонио Гилем / Shutterstock.com

Какво е PDA?

Нека започнем от самото начало и да разгледаме определението. Обикновено използваме съкращение PDA (известен също като публично показване на внимание), когато искаме да опишем каквато и да е форма на физически контакт между партньори от гледна точка на другите. PDA включва почти всичко - от държането за ръце и гушкането до целуването.Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в A Връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е Значението на PDA в една връзка и как да го извадитеwavebreakmedia / Shutterstock.com

Важен ли е PDA в една връзка?

Що се отнася до PDA, обикновено ги свързваме с нови влюбени, които просто не могат да откъснат поглед един от друг. Но какво се случва, когато виждаме PDA в дългосрочна връзка? Понякога изглежда ... като нещо неподходящо, нали? Трябва обаче да приветстваме PDA, тъй като те са не само сладки, но и значими.Очевидно някои хора харесват PDA повече от други, но това е често срещана практика. Когато двойките се свързват физически с оглед на другите, те засилват своята ангажираност, докато показват чувствата си към целия свят. Техните действия означават не само „Ти си привлекателна и те искам точно тук“ но също така разкриват, 'Ти си моят специален и аз избирам теб и само теб.' Това е прекрасно изявление, което наистина може да обогати връзката.

Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в A Връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е Значението на PDA в една връзка и как да го извадитеStone36 / Shutterstock.com

Какво означава PDA за двойки?

Обикновено PDA изразяват положителна емоционална връзка между двама души. Ако нуждите на един партньор не са удовлетворени, това може да бъде разрушително за цялата връзка. Без значение на какъв етап от връзката са влюбените, това може да доведе до опустошителни последици.

PDA също могат да бъдат освежаващи. Тъй като интимността на публично място би трябвало да е табу, някои хора може да го намерят за интригуващо и вълнуващо.

За някои връзки липсата на PDA може да означава нещо тъжно. Това може да означава, че единият партньор не иска да показва на света своя значим. Също така може да сигнализира, че някой във връзката не е изцяло отдаден на партньора. Преди да вземете сериозно решение обаче е по-добре да поговорите честно за чувствата си. Вашият партньор може да е твърде срамежлив, за да извади PDA.

Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в A Връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е Значението на PDA в една връзка и как да го извадитеКолдунов / Shutterstock.com

Как да изтеглите перфектен PDA

Що се отнася до PDA, всеки има различна версия на това какво е перфектно и приемливо. Някои двойки вярват, че е достатъчно да се държат за ръце или да свързват оръжията на публично място и е по-добре да не отиват по-далеч. На другите им е удобно да бъдат по-страстни с целувки и прегръдки, където и да се намират.

Дори ако се чувствате абсолютно комфортно, показвайки PDA, реакциите на обществеността също имат значение. Докато сте луди един по друг, свидетелите на вашите публични прояви на привързаност могат да почувстват всичко - от омраза и отвращение до възторг.

Основното правило за извличане на перфектен PDA е просто: първо помислете за контекста. Анализирайте къде се намирате и кой е наоколо. Имаме още един намек: представете си дали бихте били доволни от гледането на родителите ви. Ако отговорът ви е да, то е напълно наред. Ако отговорът ви е отрицателен, помислете два пъти, преди да направите каквото и да било. Свързването на ръце винаги изглежда добре, но вероятно не бихте стигнали до страстни целувки.

Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в A Връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е Значението на PDA в една връзка и как да го извадитеКамил Макняк / Shutterstock.com

Винаги вземайте предвид настройката. Правите ли романтичен пикник някъде в гората без хора наоколо? Или сте с любимата си в пренаселен автобус? За съжаление, само една от тези ситуации е подходяща за PDA.

Различните видове PDA

Има различни видове PDA и не всички от тях са подходящи в различни настройки. Ето какво трябва да знаете за най-често срещаните публични прояви на привързаност и какво казва това за връзката ви.

Държейки се за ръце

Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в A Връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е Значението на PDA в една връзка и как да го извадитеДарън Бейкър / Shutterstock.com

Хваненето за ръце в един от най-често срещаните и най-прости начини за демонстриране на привързаност публично. В същото време този жест може да има добри и лоши значения. Откъснатото задържане означава официална близост с малко страст, докато заключените пръсти изразяват истинска близост.

Свързване на оръжията

Свързването на ръцете е по-често при двойките в дългосрочни връзки. Това е удобно и социално приемливо, дори приятелите могат да приемат този жест, без да повдигат вежди. Това е често срещана поза, но също и демонстрация на единство, разкриваща вашата сила като двойка.

Ръце в джобове

Разхождането с ръка в джоба на партньора изглежда толкова сладко и показва динамика на спокойна връзка. Този жест е физически интимен, така че е често срещан сред новите двойки Докосването Докосването може да означава много в една връзка: може да става въпрос за флирт или комфорт. Като цяло това показва, че се чувствате комфортно един с друг, но няма какво да доказвате.

Целувки

Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в A Връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е значението на PDA в една връзка и как да го изтеглите Какво е Значението на PDA в една връзка и как да го извадитеОрест Филин / Shutterstock.com

И не на последно място: целувка! Целувките са най-очевидният признак на любов, нали? Но приемливи ли са целувките на публично място? Малката целувка е напълно нормална, но когато става въпрос за по-страстни и интимни целувки, този жест може да повдигне веждите и да направи хората около вас неудобни.

Ако обаче се чувствате достатъчно комфортно, за да целунете значимия си публично, това означава, че връзката ви е силна, процъфтяваща във физическа близост.

PDA може да бъде важна част от връзката ви и трябва да му обърнете внимание, особено ако сте в дългосрочни връзки. Повечето от нас не обичат да искат внимание, така че да бъдете инициативни във връзката си винаги е чудесен избор. PDA е друг начин да се каже „много те обичам“, така че нека не го подценяваме. Тези малки гальовни неща. може да промени много във връзката ви.


Материалите в тази статия са само с информационна цел и не заместват съветите на сертифициран специалист.

Връзки
Популярни Публикации