Какво е Pipcorn? Бързи факти за пуканките на аквариума, включително неговата хранителна стойностPipcorn е основана от екипа на брат и сестра Jen и Jeff Martin и веднага придоби популярност? Различни ли са пуканките и традиционните пуканки?

Чували ли сте някога за Pipcorn? Тази здравословна закуска придоби популярност, но какво знаем за нея? Какво е Pipcorn? Кой го е създал? И най-важният въпрос: здравословно ли е?Какво е Pipcorn? Бързи факти за пуканките с резервоар за акули, включително неговата хранителна стойност Какво представлява пикора? Бързи факти за пуканките с резервоар за акули, включително неговата хранителна стойност Какво представлява пикора? Бързи факти за пуканките на аквариума, включително неговата хранителна стойностНестор Рижняк / Shutterstock.com

История на успеха на The Shark Tank Pipcorn

Запознайте се с Джеф и Джен Мартин! Братята и сестрите пуснаха Pipsnacks през 2012 г., когато им хрумна страхотна идея: предприемачите решиха да произведат необичаен вид пуканки, които Джен беше открила в работата си в магазин за здравословни храни в Чикаго. Дебютният продукт на компанията беше Pipcorn. Основателите твърдят, че не се забива в зъбите ви поради малки ядки. Pipcorn се предлага в различни изцяло натурални вкусове.

Ето още един интересен факт за Pipcorn: Опра го избра като любимо нещо! Това се случи само месец след основаването на компанията.Нека разберем повече за Pipcorn и неговата хранителна стойност.

Какво е Pipcorn?

Просто казано, Pipcorn е „мини“ версия на пуканките. Всяко ядро ​​Pipcorn е почти наполовина по-малко от обикновеното ядро ​​за пуканки и това е основната разлика. Според Business Insider, Pipcorn е взета от Barbara Corcoran от Shark Tank, за да получи инвестиционна сделка на стойност 200 000 долара през 2015 г. Тази уникална пуканка се предлага в различни вкусове като гхи, чедър, морска сол от чайник и трюфел.Pipcorn се идентифицира като „мини пуканки“ и можете да прочетете в списъка на съставките, че това е по същество „пуканки без ГМО.“

Какво е Pipcorn? Бързи факти за пуканките с резервоар за акули, включително неговата хранителна стойност Какво представлява пикора? Бързи факти за пуканките с резервоар за акули, включително неговата хранителна стойност Какво представлява пикора? Бързи факти за пуканките на аквариума, включително неговата хранителна стойностvirtu studio / Shutterstock.com

Друг бонус: Pipcorn твърди, че корпусите на царевичните зърна са „по-деликатни“ от обикновените пуканки. Когато изскочат, черупките се разбиват на малки парченца, така че не трябва да се притеснявате за зъбите си. Няма да видите никакви твърди парчета, заседнали в зъбите ви, според уебсайта на компанията.

Ако се опитаме да сравним Pipcorn с обикновените пуканки, ето какво ще получим.

Две и половина чаша порция осолена пуканка:

Калории: 138 Мазнини: 8 g (1,3 g наситени мазнини)

Две и половина чаша порция версия с морска сол на Pipcorn:

Калории: 120 Мазнини: 6 g (0,5 g наситени мазнини)

Pipcorn и традиционните пуканки си приличат, когато говорим за калории.

Според уебсайта на Pipcorn някои хора казват, че ядките на Pipcorn са „по-лесни за смилане“ от обикновените пуканки. Но това не изглежда да се доказва от науката.

Пуканките са основно с високо съдържание на фибри, които могат да се усвоят лесно от повечето от нас. В същото време е от съществено значение да пиете достатъчно вода, когато ядете храни, богати на фибри.

Pipcorn се рекламира като без глутен и произведен с пълнозърнести храни, и това е вярно. Цялата царевица обаче е без глутен и пълнозърнеста, така че няма разлика между Pipcorn и традиционните пуканки.

Какво е Pipcorn? Бързи факти за пуканките с резервоар за акули, включително неговата хранителна стойност Какво представлява пикора? Бързи факти за пуканките с резервоар за акули, включително неговата хранителна стойност Какво представлява пикора? Бързи факти за пуканките на аквариума, включително неговата хранителна стойностОксана Денежкина / Shutterstock.cако

Заслужава ли ви Pipcorn вашето внимание?

Определено да! Въпреки че Pipcorn е просто пуканки, той може да добави разнообразие към вашата диета. Страхотна идея е, ако искате да направите забавно завъртане на здравословното си хранене.

По-добре е обаче да запомните, че Pipcorn не се различава от пуканките, когато сравняваме хранителната му стойност. Подбирайте храни разумно, за да поддържате тялото си здраво.

начин на живот
Популярни Публикации