Какъв поглед! Извънбрачният син на Морган Фрийман е плюещ образ на баща си и също е известен актьорПоследни актуални новини What A Looker! Извънбрачният син на Морган Фрийман е плюещ образ на баща си и също е известен актьор на Фабиоза

Легендарният американски актьор Морган Фрийман беше женен два пъти, с Джанет Адейр Брадшоу и Мирна Коли-Лий, и има две извънбрачни деца.Какъв поглед! Морган ФрийманГети изображения / Идеално изображение

Като цяло той е баща на четири деца, включително Алфонсо Фрийман.

Те са Алфонсо

Синът на Морган Фрийман Алфонсо реши да последва стъпките на известния си баща и също стана актьор. Той вече е доста известен и се появява в такива легендарни филми като Изкуплението на Шоушенк, Седем, Сестра Бети, Десет до обяд, Списъкът с кофи и други. Между другото, той беше този, който изрази Фред Рединг в кратката пародия Изкупуването на SharkTank .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от SUPERNOVA (@supernovacultpop) 20 Фев 2018 в 1:43 PSTНяма съмнение, че Алфонсо е плюещ образ на легендарния си баща. Морган Фрийман е модел за подражание на сина си и винаги го е подкрепял през целия живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Castbook Finland (@castbookfinland) 12 ноември 2017 г. в 7:01 PSTАлфонсо Фрийман вече беше женен два пъти и е баща на три деца: Алфонсо Рене II, Джошуа Калеб и Донован Лий.

Бащата и синът участваха заедно в Листът със задачите и Изкуплението Шоушенк, и това беше наистина страхотно изживяване и за двамата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от I AM (@wakeupbetch) 12 юли 2016 г. в 11:01 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от cineadiccion (@cineadiccion) 28 Май 2016 в 11:59 PDT

Синът на Морган Фрийман Алфонсо поразително прилича на известния си баща. Нещо повече, той последва неговите стъпки и също е известен актьор.

Популярни Публикации