Водещата на „Колелото на късмета“ Вана Уайт говори за смъртта на любимия си годеник: „Беше опустошително“В интервю за марка с People Вана Уайт най-накрая разкри за реакцията си, когато й казаха, че годеникът й Джон Гибсън е починал.

Колелото на късмета дългогодишната водеща Вана Уайт трябваше да преживее ужасна трагедия. Тя загуби любимия си годеник в ужасна самолетна катастрофа. Как би могла да преодолее мъката и да се върне към нормалния живот след смъртта на Джон Гибсън? Вана разкри истината в интервю.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Wheel of Fortune (@wheeloffortune) на 2 ноември 2018 г. в 16:56 PDT

Личната трагедия на Вана Уайт

Животът на Вана Уайт се обърна с главата надолу, когато й казаха за смъртта на годеника й преди сватбата им.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 14 февруари 2019 г. в 6:45 ч. PST

Вана Уайт беше в трайна и щастлива връзка с красавец Млади и неспокойни актьорът Джон Гибсън. Дуото мечтаеше да създадат семейство заедно и да имат собствен дом, пълен с деца.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 21 май 2019 г. в 13:54 ч. PDT

Внезапната смърт на Джон Гибсън изглежда като истински шок за Колелото на късмета домакин. Гибсън загина в самолетна катастрофа близо до Лос Анджелис.Вана Уайт все още страда

Дълго време Вана отказваше да говори за смъртта на любимия си Джон, тъй като й беше твърде трудно да си спомни онзи най-опустошителен период в живота си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 10 май 2019 г. в 10:33 ч. PDT

В интервю за марка с Хора, Вана най-накрая се отвори за реакцията си, когато й казаха, че годеникът й е починал. Тя каза:

В момента, в който чух за това, паднах на колене. Просто беше опустошително.

Вана каза, че само нейното семейство и огромната подкрепа на феновете са й помогнали да се справи със загубата на Джон.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 27 декември 2018 г. в 19:29 ч. PST

Тя обясни:

Не се чувствах като сама. Защото, когато се случи нещо подобно, веднага си мислите, че сте единственият.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Вана Уайт (@officialvannawhite) на 6 март 2019 г. в 16:11 ч. PST

Понастоящем Вана Уайт не е омъжена, но е в щастлива връзка с бизнесмена Джон Доналдсън. Нейната положителна енергия, както в шоуто, така и извън него, очевидно е нещо, което хората оценяват.

Телевизионната водеща реши да сподели личната си история с надеждата, че ще бъде полезна на други хора, които също се борят с загубата на близките си. Пожелаваме на любимата водеща да бъде вечно щастлива в настоящата си връзка!

Знаменитости Смъртта на знаменитости
Популярни Публикации