Кога за последен път видяхте дъщерята на Челентано? Тя се превърна от поразителна брюнетка в плешива АндрогинаПоследни новини Кога за последен път видяхте дъщерята на Челентано? Тя се превърна от поразителна брюнетка в плешива Андрогина на Фабиоза

Хората по целия свят знаят Адриано Челентано . Независимо от поколението, повечето хора са наясно с талантливия актьор и певец с богат живот, успял да завладее целия свят.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от sensual (@stellar_xoxo_) 14 януари 2019 г. в 2: 54 PST

Заедно с друга актриса, Клаудия Мори , те станаха родители на три талантливи деца.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Между предателството и прошката: Любовната история на Адриано Челентано и Клаудия Мори

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Adriano lIFE... (@adriano_celentano38) 5 Дек 2018 в 11:16 PSTЕдна от тях, 50-годишната Розалинда, е много необикновена личност, готова да шокира всички с необичайния си външен вид и поведение.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Rosalinda Celentano (@rosalinda_cel) 9 януари 2019 г. в 1:31 PSTНай-малката дъщеря на известната двойка винаги е била бунтар по природа. Може би това е резултатът от авторитарен родителски стил на майка й и постоянното отсъствие на баща ѝ. На 18 години Розалинда напусна дома си, след като се скара в опит да получи малко поверителност. В резултат на това тя живяла с бездомници половин година.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 10 фрази Родителите казват на децата, че могат да им дадат комплекси като възрастни

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Rosalinda Celentano (@rosalinda_cel) 9 януари 2019 г. в 1:31 PST

На 36 години вече успешната актриса се разочарова толкова много в живота, че се опита да се самоубие, като погълна смъртоносна доза сънотворни. За щастие лекарите я спасиха. Розалинда обаче не спря дотук. Следващият й шокиращ ход беше изненадващото решение да обръсне главата си и да се отърве от разкошната си тъмна коса.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Rosalinda Celentano (@rosalinda_cel) 11 януари 2019 г. в 3:44 PST

В същото време Розалинда Челентано е многостранен и талантлив човек. Освен актьорско майсторство, тя се радва на музика и успя да запише няколко сингъла. Тя също обожава живописта и представя своите произведения на изложби в различни страни.

Актьорската дейност на Розалинда й донесе слава благодарение на много филми, по-специално на Мел Гибсън Страстите Христови . Освен това тя получи няколко престижни номинации, включително „Дейвид ди Донатело“ за най-добра актриса.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от @wookiefeed 12 Дек 2018 в 1:42 PST

Розалинда е истинска дъщеря на баща си - тя обича да шокира обществеността. Заслужава ли си обаче да жертвате красотата си заради популярността? Какво мислиш? Какъв образ подхожда на актрисата повече? Споделете вашите мисли в коментарите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мрачен! Синът на Адриано Челентано е плюещ образ на своя изтъкнат баща и той също е певец

Популярни Публикации