Къде отиде всичко: Очакваната нетна стойност на Ранди Травис от 32 милиона долара разкри, че богатството му е изчезнало пред очите муПоследни актуални новини Къде отиде всичко: Очакваната нетна стойност на Ранди Травис от 32 милиона долара разкри, че богатството му е изчезнало пред очите му във Фабиоза

Ранди Травис беше един от най-успешните певци в историята на кънтри музиката и с огромния си талант дойде заедно със слава и пари.За съжаление, Ранди загуби всичките си пари и започна, когато се разболя.

Ранди беше тежко болен след инсулт

Още през 2013 г. провинциалната звезда беше откарана по спешност в болница за спешна операция за сърдечно заболяване. Според съобщенията Травис страда от кардиомиопатия и застойна сърдечна недостатъчност. Усложнение от сърдечно заболяване обаче го накарало да получи инсулт.След като излезе от инсулта, той беше настанен във физиотерапевтично заведение.

В продължение на една година той не можеше да пее, да говори или да ходи без помощта на бастун. В този момент финансите му взеха спирала надолу.Той нямаше застраховка

По време на интервю с Вкус на страната , Ранди говори за това как финансите му изчезнаха пред очите му и събитията, довели до него.

След здравния си епизод носителят на наградата 'Грами' осъзна, че няма застрахователна полица за инвалидност. Накараха го да вярва, че гласът му е застрахован, но това не беше така.

Освен това той разбра, че не е получавал чекове от роялти от своя звукозаписен лейбъл, тъй като не е възстановил авансово плащане срещу възнаграждения.

Дори парите, които беше прибрал в инвестиционни сметки, вече ги нямаше.

За първата част от финансовите си борби Ранди обвини бившата си съпруга Либ Хачър, която го управляваше заедно с Гари Хабер. В мемоарите си обаче 60-годишният спря промяната на вината и призна, че е направил ужасен финансов надзор.

Къде отиде всичко: Очакваната нетна стойност на Ранди Травис от 32 милиона долара разкри, че богатството му е изчезнало пред очите муГети изображения / Идеално изображение

Той също се обвинява, че е позволил да се вземат финансови решения от негово име.

Той се оценява на стойност 32 милиона долара

Според Най-богатият , Randy се оценява на нетна стойност от 32 милиона долара. Повечето от приходите му идват от рекордни продажби.

Въпреки това, Ранди запази надеждата жива и работи за финансово възстановяване.

Популярни Публикации