Коя е новата приятелка на Шакил О’Нийл? Баскетболната звезда се среща с актрисата на „Чикаго Файър“ Ани ИлонзеПриятелката на Шакил О’Нийл Ани Илонзе е най-известна с ролята на Емили Фостър в ‘Чикаго Файър’.

Шакил О’Нийл излиза с няколко жени, но настоящата му приятелка не се притеснява от миналите си афери. Коя е новата любов на Шак О-Нийл? Вероятно и вие я познавате.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) на 22 ноември 2019 г. в 9:21 ч. PST

Съпругата на Шакил О’Нийл и болезнено разделяне

Шакил О'Нийл е един от най-признатите и успешни баскетболисти, а също и спортен анализатор. Хронологията на връзките на Шак е не по-малко ярка от успешната му кариера.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) на 7 декември 2019 г. в 13:47 ч. PST

Шакил О’Нийл излиза с най-красивите модели и актриси, преди да намери любов съпруга Шауни О’Нийл.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Shaunie O'Neal (@ shaunieoneal5) на 10 декември 2019 г. в 12:16 ч. PST

Влюбените птици датираха 3 години, преди Шак да предложи брак през 2000 г. Но Шакил и Шауни се ожениха само 2 години по-късно. Двойката приветства четири деца заедно.Шакил и Шауни подадоха молба за развод след 9 години брак. Това беше един от най-драматичните разделения сред двойките знаменитости. Шауни обвини спортиста, че й е изневерил, докато Шак също подозира съпругата си в изневяра.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) на 6 октомври 2019 г. в 22:11 ч. PDT

Нова любов и ново начало

В момента Шакил О’Нийл излиза с актриса Ани Илонзе. Ани участва в редица успешни телевизионни сериали, но пробивът й дойде, когато получи ролята на Емили Фостър в Чикаго Файър.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от annieilonzeh (@annieilonzeh) на 24 септември 2018 г. от 19:30 ч. PDT

Шак и Ани имат много общи неща, включително общия им интерес към спорта. Илонзе получи стипендия за баскетбол в Тексаския университет.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от annieilonzeh (@annieilonzeh) на 15 май 2019 г. в 16:57 ч. PDT

Ани не е просто много красива жена, но тя също така се прочу като една от най-търсените в момента телевизионни актриси. Очакваната нетна стойност през 2019 г. е достигнала около 5 милиона долара.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от annieilonzeh (@annieilonzeh) на 29 август 2018 г. в 8:24 ч. PDT

Въпреки разликата във възрастта си от 10 години, Шакил О’Нийл и Ани Илонзе изглеждат много щастливи и лудо влюбени по време на съвместните си публични изяви. Вярно е, когато хората казват, че любовта няма възрастови граници!

Знаменитости
Популярни Публикации