„Цялото нещо е срам“: Кели Рипа говори за скандала с приема в колежаПоследна актуална новина „Цялото нещо е срам“: Кели Рипа говори за скандала за прием в колежа за Fabiosa

Лори Лофлин и Фелисити Хъфман са попаднали в голям скандал . На двете актриси и 48 други лица са повдигнати подробни обвинения схема за прием в колеж .

Схемата включваше богати родители, които купуваха децата си в елитни колежи, като например да вкарват децата в училища по техен избор със спортни стипендии, независимо от действителните им възможности.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Demetria Devonne Lovato (@ddlovatnor) на 14 март 2019 г. в 12:26 ч. PDTКели Рипа, която е майка на три деца, имаше няколко думи да каже за скандала.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Звездата от пълната къща Лори Лофлин не съжалява, че забави кариерата си, за да бъде практична майкаКели Рипа говори

Кели говори за скандала на На живо с Кели и Райън . Въпреки че тя призна, че кандидатстването в колежа и процесът на полагане на тестове са кошмар, децата трябва да влязат в колежа въз основа на действителните си способности. Тя каза:

Нека ти кажа нещо. Като родител, преминал през този процес два пъти досега, полагането на тестове е кошмар. Толкова е изтощително ... за ученика, за родителите, за всички участващи. Особено, ако сте наставник на децата ми, бих си помислил, че ще бъде изтощително и за вас. Погледнете това и си кажете: „Ако имате пари да си позволите преподавател, вие вече имате предимство“.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кели Рипа направи рядък външен вид на червения килим със зашеметяващата си 17-годишна дъщеря, която наследи усмивката й

Домакинът, който споделя три деца със съпруг Марк Консуелос , каза, че най-старите й са постъпили в колеж, като са работили усилено (най-младият, те са Хоакин , все още е в гимназията). Кели се пошегува:

Толкова се радвам, че този скандал се разпадна, след като децата ми преминаха през [процеса на кандидатстване в колеж], защото знам, че дъщеря ми би казала: „Хей, можеш ли да се обадиш на този човек?

По-сериозна бележка, домакинът добави, че цялата ситуация е несправедлива към децата:

Цялото нещо е срам и това лишава шансовете на децата да постигнат [да влязат] сами.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кели Рипа (@kellyripa) на 18 януари 2019 г. в 11:30 ч. PST

Как хората реагираха на коментарите на Кели

Много зрители са съгласни, че Кели изрази това, което много родители от цялата страна мислят сега. Ето някои от реакциите на коментарите на Кели от Twitter:

Какво мислите за това имброглио? Кажи ни!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Спечелих от лотарията“, Уилям Х. Мейси излива сърцето си, когато говори за 20-годишния си брак с Фелисити Хъфман

Популярни Публикации