Защо Джулия Робъртс години наред не разговаряше с брат си въпреки най-голямата му подкрепа за кариератаПоследни актуални новини Защо Джулия Робъртс не разговаря с брат си години наред въпреки най-голямата му подкрепа за кариерата й във Фабиоза

Актьорското семейство Робъртс е един от онези холивудски кланове, чиито членове са предназначени да станат знаменитости. Джулия стана световно известна благодарение на легендарен филм Красива жена . Днес тя е щастлива съпруга и грижовна майка. Малко хора обаче знаят, че в по-млада възраст тя е имала сериозен конфликт с брат си, който веднъж й е отворил света на киното.Публикация от Eric Roberts (@ericrobertsactor) 8 септември 2018 г. в 2:32 PDT

Ерик Робъртс е роден на 18 април 1956 г. в семейство на бивши актьори и драматурзи, така че любовта му към сцената беше напълно разбираема. Дори с разлика във възрастта от близо 11 години, Ерик и Джулия бяха много приятелски настроени в детството си, поне докато родителите им не решиха да се разведат. След това Ерик остана с баща си, а сестрите му Джулия и Лиза с майка му, която по-късно се ожени повторно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джулия Робъртс прави редки публични изяви в Лос Анджелис с близнаците си: Те всички са пораснали сега и приличат на нея!

Публикация от Eric Roberts (@ericrobertsactor) 29 септември 2018 г. в 06:25 PDTАктьорският дебют на Ерик се състоя през 1978 г. - той дори беше номиниран за награда 'Златен глобус' за изключителното си изпълнение във филма Цар на циганите . Джулия и Лиза също решиха да свържат живота си със сцената. Най-малката от братята и сестрите скоро се превърна в една от най-добре платените актриси за времето си благодарение на брат си, който й оказа пълната му подкрепа. Въпреки че нито Лиза, нито Ерик са постигнали такава популярност, г-н Робъртс с право се смята за един от най-трудолюбив актьори в Холивуд. За съжаление, не винаги е било така.

Защо Джулия Робъртс години наред не разговаряше с брат си въпреки най-голямата му подкрепа за кариератаГети изображения / Идеално изображениеЗащо Джулия Робъртс години наред не разговаряше с брат си въпреки най-голямата му подкрепа за кариератаГети изображения / Идеално изображение

През 1991 г. Ерик става баща. Неговата приятелка, Кели Кънингам, роди дъщеря им Ема (която впоследствие се оказа много обещаваща млада актриса, която вече успя да получи армия от фенове).

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джулия Робъртс е любимата леля на всички в тази забавна снимка, която тя сподели от дата на игра на карти с племенницата си Ема Робъртс

Публикация от Emma Roberts (@emmaroberts) 10 януари 2019 г. в 9:35 PST

За съжаление по това време животът на Ерик не беше най-лесният. Няколко години преди раждането на дъщеря му той е бил пристрастен към наркотици и алкохол, поради което също многократно е бил изправян пред съда. Кели реши да напусне скандалния си партньор и Джулия неочаквано застана на нейна страна и дори й помогна да потърси еднолично попечителство над малката Ема.

Публикация от Emma Roberts (@emmaroberts) 4 октомври 2018 г. в 9:09 PDT

Джулия прекъсна връзката си с брат си в началото на 90-те. Смяташе се, че причината за това е неговата зависимост и поведенчески проблеми, свързани с тях, включително агресия. Защо Ерик е бил пристрастен към забранени вещества, все още е под въпрос. Той вероятно се е поддал на „тенденциите“ от онова време. Сигурно е смятал, че очакванията му за кариера няма да бъдат оправдани.

Публикация от tela (@blackbvrry) 7 Фев 2019 в 1:05 PST

Друга пречка по пътя към славата беше инцидент, който дълго време възстановяваше Ерик. За щастие той успешно се справи с неврологичните увреждания.

Публикация от Julia Roberts (@juliaroberts) 3 Дек 2018 в 1:50 PST

Ерик не говори с Джулия около 10 години. Повратният момент в отношенията им е раждането на близнаците на сестрата през ноември 2004 г. Ерик вече беше приключил с неправомерните си пристрастия и се върна в света на киното като нов мъж. В крайна сметка той дойде да поздрави Джулия. Накрая двамата се споразумяха.

Публикация от Eric Roberts (@ericrobertsactor) 12 януари 2019 г. в 06:39 PST

Въпреки че Ерик имаше десетки роли на голям и малък екран, което го превърна в един от най-трудолюбивите актьори в Холивуд, той не стана толкова успешна знаменитост, колкото сестра му. Вероятно грешният избор го накара да забрави за всички възможни перспективи. В същото време историята на Ерик доказва, че никога не е късно да поправите грешките си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Те не знаят с какво се занимавам“: Защо Джулия Робъртс държеше децата си скрити от публиката досега

Популярни Публикации