Уили Еймс и съпругата му бяха приятели в продължение на три десетилетия, преди най-накрая да имат възможност да се срещнатУили Еймс и съпругата му Уини Хунг бяха приятели в продължение на 30 години, преди да се срещнат.

Понякога отнема време, за да се намери истинската любов, но си струва да се изчака и примерът с Уили Еймс и третата му съпруга Уини Хун го доказва добре.

Да си милионер

Актьорът, най-известен с в ролята на Томи Брадфорд в „Осем е достатъчно“ , печелеше близо милион долара годишно, когато беше на 19. Изглеждаше така той имаше перфектен живот , но все пак това не го направи щастлив човек.

Имаше чувството, че има друг живот, подготви го.И това чувство беше правилно!По времето, когато бях на деветнадесет, печелех близо милион долара годишно. Имах коли, лодки, къща близо до плажа в Южна Калифорния, бях се срещал или излизал с най-известните хора на планетата и все още се чувствах като пълен неудачник. Всичко, за което се сетих, беше ... трябва да има нещо по-добро от това.

Преди да открие истинската любов, третата му съпруга Уини Хунг, Уили Еймс е женен два пъти: с Вики Уедърмен и Мейло Маккаслин. Преживя два развода и загуби почти всичко, което имаше. В крайна сметка звездата реши да започне живота отначало и тя промени радикално всичко.

Намиране на любов

Животът на Уили Амес се промени напълно, когато той започна да работи на круизни кораби. Кариерата му е брилянтна, тъй като той успява да си проправи път до круизния директор.


След като целият начин на живот на Уили Еймс беше променен, той успя да се срещне с третата си съпруга, която го чакаше близо 30 години.
Уини Хунг беше фен на Уили Амес, който веднъж написа писмо до своя идол.

И тя се почувства най-щастливият човек, когато актьорът отговори. Те станаха приятели , които поддържаха връзка, но така и не се срещнаха до един вълшебен момент.

Получавах хиляди писма и се чувствах виновен, защото винаги имаше снимка на момиче и телефонен номер. Затова се обадих на един - „Здравей, това е Уили Еймс“ - и тя ми затвори!

Един ден тя написа писмото и накрая решиха да се срещнат. Това беше най-доброто решение досега!

Когато я видях, буквално не можех да дишам. Коленете ми започнаха да отслабват. Имахме най-невероятната вечер. Сякаш се познавахме през целия си живот - защото се знаехме!

Уини и Уили ще отпразнуват шестата си годишнина от сватбата през 2020 г. Те са щастливи заедно и има усещането, че все още са на медения месец. И макар че на Уини Хун отне най-накрая да се срещне с Уили, тя е благодарна за възможността да му бъде съпруга и да прекарва всеки ден до най-добрия мъж в живота си. Понякога си струва да чакате толкова дълго!

Знаменитости
Популярни Публикации