Спечелване на лотария за свекърва: „NCIS“ Саша Александър е щастливо омъжена за сина на София Лорен ЕдоардоПоследни новини Печеливша лотария за свекърва: „NCIS“ Саша Александър е щастливо омъжена за сина на София Лорен Едоардо във Fabiosa

Саша Александър направи името си известно в киноиндустрията. Зашеметяващата американка със сръбски корени спечели армия от фенове благодарение на работата си по телевизията.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Саша Александър (@sashaalexander) на 7 юни 2019 г. в 20:45 ч. PDT

Саша се появи в много филми като хитовата комедия от 2006 г. Да, човече и 2009's мацка Той просто не е такъв във вас . Но най-забележителните й роли са в Гретхен Уитър Доусън Крийк и Кейтлин Тод през първите два сезона на NCIS .Печелене на лотария за свекърва: NCIS: Морска криминално-следствена служба (2003-) / CBS

Ако някога сте се чудили дали русата красавица е омъжена, можем да разкрием, че определено е така! А свекърва й е не друга, а италианската екранна легенда София Лорен.Омъжи се за сина на София Лорен

12-годишният съпруг на Саша, Едоардо Понти, е твърде запознат с индустрията, в която работи съпругата му, тъй като той също е в шоубизнеса. Освен това Едоардо е син на италианската дива София Лорен и филмовия продуцент Карло Понти.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Саша Александър (@sashaalexander) на 19 юни 2019 г. в 9:46 ч. PDTПонти и Александър се запознават през 2004 г., когато и двамата са студенти, които получават образование във филмовата школа на университета в Южна Калифорния.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Саша Александър (@sashaalexander) на 31 юли 2018 г. в 9:30 ч. PDT

Майката на Саша, очевидно, беше първата, която одобри младото италианско момче, както каза на дъщеря си след среща с него:

Срещнах най-хубавото момче ... Трябва да излезеш с такъв страхотен човек.

И така го направи. И тогава, 3 години по-късно, двамата се ожениха. Саша и Едоардо отглеждат 2 деца заедно, дъщеря Лусия, която е родена през 2006 г., и син Леонардо, който се присъединява към семейството 4 години по-късно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Саша Александър (@sashaalexander) на 27 септември 2018 г. в 18:55 ч. PDT

С толкова много актьорска кръв в семейството сме сигурни, че Лусия и Леонардо са наследили забавния ген.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Саша Александър (@sashaalexander) на 5 януари 2019 г. в 10:34 ч. PST

Може би някой ден ще ги видим по телевизията, кой знае!

Популярни Публикации