Жената иска да има най-големите бедра, дори ако това може да навреди на нейното здраве- Жената иска да има най-големите бедра, дори ако това може да я убие - Начин на живот и здраве - Fabiosa

Някои хора постигат слава, като играят незабравима роля в Филм с награда 'Оскар' . Някои стават известни със своите постижения в областта на науката . И тогава, има хора, които стават известни с външния си вид. Е, външния вид на Боби-Джо Уестли никога няма да забравите!Barcroft TV / Youtube.com

чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: БразилскиТелевизорВодещият и актьорът губи 165 кг за 4 години и казва, че това му е спасило живота

Най-големите бедра

Боби-Джо е жена, живееща в Йорк, Пенсилвания, и се стреми да има най-големите бедра в света. Тя тежи 542 паунда и има ханш с размери 93 инча. Настоящият световен рекорд на Гинес се държи от Микел Руфинели, чиито бедра бяха 99 инча.

Barcroft TV / Youtube.comНе бихте повярвали, но Боби-Джо има огромна база от фенове. Много мъже се възхищават на нейната форма, а някои от тях дори предлагат на жената. Тя дори има така наречените „смазващи сесии“, където феновете й плащат, за да накара Боби-Джо да седне на тях. Уестли коментира тялото си:

Хълбоците ми са това, което ме прави уникален. Това ме прави „аз“. Когато разбрах, че има мъже, които харесват моята форма, бях някак изненадан. Получавам всякакви подаръци и съобщения от феновете си, някои от тях питат „ще се омъжиш ли за мен?“, Което е доста трудно, защото вече съм омъжена.

Barcroft TV / Youtube.comПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 842-Lb. Човек, чакащ животоспасяваща хирургия за отслабване, но почина от инфаркт

Гледна точка на експерта

Преди около седем години на Боби-Джо беше поставена диагноза слабо функционираща щитовидна жлеза. Жената е напълно сигурна, че това е причина за наддаването на килограми. Диетологът Надя Шарифи обаче заявява, че това е само самозащитен механизъм:

В този момент това е буквално избор на живот или смърт. Хормоните, проблеми с щитовидната жлеза или кръвна група или произход може да играят малка роля, но в крайна сметка това зависи до какво слагаме в устата си.

Barcroft TV / Youtube.com

Надя също нарича Боби-Джо „тиктакаща бомба със закъснител“, тъй като вените й могат да блокират много лесно във всеки ден. Боби-Джо обаче не планира да спре. Въпреки че осъзнава рисковете, жената е отдадена на постигането на целта си.

Най-тънката талия

Не за първи път хората правят радикални неща за красота, любов и слава. Етел Грейнджър беше обратното на Боби-Джо. Етел е родена в началото на 1900 г. и държи рекорда на Гинес за най-малка талия.

Талията на жената беше само 13 инча (33 см) с нормален ръст. За разлика от Боби, Етел направи това за съпруга си, който обичаше корсети и тънки талии. Тя премина от 22 инча (56 см) до рекордните цифри за 10 години.

чрез GIPHY

Красотата не се свежда само до формата на тялото, дрехите или грима. Истинската красота винаги е свързана с личността. Здраво тяло - здрав дух и обратно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 10 съвета за подобряване на диетата на котка с наднормено тегло

Популярни Публикации