Звездата на „Младите и неспокойните“ Дон Даймънт е герой татко до 7 симпатични сина и отглежда детето на късната си сестра



Последна актуална новина „Младите и неспокойните“ звезда Дон Даймънт е герой татко до 7 симпатични сина и отглежда детето на късната си сестра на Fabiosa

Популярният американски актьор Дон Даймънт, известен най-вече с ролите си на Брад Карлтън Младите и неспокойните и Бил Спенсър младши на Смелите и красивите , вече е женен за втори път.



Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Don Diamont (@dondiamont) 4 октомври 2017 г. в 4:53 ч. PDT

Дон е женен за първата си съпруга Рейчъл Браун в продължение на около осем години, от 1994 до 2002 г., а от 2012 г. е щастливо женен за Синди Амбуел. Те завързаха възела в Chateau de la Chevre d ’в Eze, Франция, и това наистина беше романтична церемония.





Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Don Diamont (@dondiamont) 25 Фев 2019 в 6:15 PST

Голямото семейство на Дон Даймънт

Дон Даймънт има шест прекрасни синове и също отглежда син на покойната си сестра. С Рейчъл Браун, Младите и неспокойните звездата има четирима сина, а със Синди Амбуел - очарователни близнаци.



Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Don Diamont (@dondiamont) 19 юни 2016 в 10:09 PDT

Така че като цяло Дон е отдаден баща на седем сина: Лорън, Саша, Александър, Лука, Антон, Дейвис и Дрю.



Между другото, синът на Дон Даймънт Александър е изгряваща футболна звезда и дори е играл куотърбек за футболния отбор на университета в Индиана.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Don Diamont (@dondiamont) 30 Дек 2018 в 10:57 PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Don Diamont (@dondiamont) 22 юни 2017 г. в 05:28 PDT

Дон твърди, че въпреки че е постигнал голям успех като актьор, това би било невъзможно без подкрепата на голямото му семейство.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Zander Diamont (@zanderdiamont) 25 март 2019 г. в 12:43 ч. PDT

Младите и неспокойните и Смелите и красивите звездата Дон Даймънт е баща на седем невероятни сина. Той е истински баща герой!

Популярни Публикации