Измамници и лъжци: Най-неверните женски зодииПоследни актуални новини Измамници и лъжци: Най-неверните женски зодии на Fabiosa

Стереотипното мнение казва, че мъжете са по-вероятно да мамят с много причини да направите това. Независимо от това женската изневяра също е често срещана и астролозите вярват, че представителите на тези 4 зодии са най-склонни към това.Измамници и лъжци: Най-неверните женски зодииЙозеф Клопачка / Shutterstock.com

1. Овен

Жените Овен може да са центърът на компанията, тъй като те обичат да бъдат в центъра на вниманието и са готови на драстични промени, за да привлекат още повече внимание. Представителите на този знак не смятат измамата за проблем, а за ново преживяване. Независимо от това, когато те искрено обичат партньорите си, жените Овен винаги остават верни.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 скрити знака, че вашият мъж може да ви изневерява

Измамници и лъжци: Най-неверните женски зодии Жената говори с любимия си по телефона зад съпруга сиElnur / Shutterstock.comТе не са много романтични и не са силни в изразяването на чувствата си. Въпреки това, безмисленият риск не е за тях. Скука и отчаяние са двете основни причини, които ги карат да се опитват да се „съживят“ чрез афера.

Измамници и лъжци: Най-неверни женски зодии Красива дама, пишеща smsРоман Самборски / Shutterstock.com2. Лъв

Очарователните жени Лъв доминират във връзките, тъй като се нуждаят от признание и възхищение. Те не са склонни да заблуждават партньорите дълго време. Ако женската Лъв реши да изневери, това е по основателна причина.

Измамници и лъжци: Най-неверните женски зодииpathdoc / Shutterstock.com

На първо място, това са неудовлетворени амбиции или липса на обич и обожание. Те третират измамата просто като начин да привлекат вниманието. Най-големият проблем тук е липсата на емоции. Понякога може да не разберете недоволството им от връзката, докато не стане твърде късно.

Измамници и лъжци: Най-неверните жени от зодиакалните знаци Нещастна семейна двойка се кара, гневен съпруг се оплаква и обвинява жена за проблемиfizkes / Shutterstock.com

3. Телец

Момичетата Телец вярват в истинската любов. Те няма да прикриват измама от партньорите си, но ще се стремят да запазят връзката. Жената Телец никога няма да бъде дълго време с човек, когото не обича. Ето защо тя търси щастие отстрани. Измамата обаче ги кара да изпитват дълбоко чувство за вина. Те не искат да предадат, както и не искат да бъдат предадени.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сензация в социалните медии: Жената отмъщава най-добре на изневеряващия си бивш съпруг

Измамници и лъжци: Най-неверните женски зодииАксел Бюкерт / Shutterstock.com

Навлизането в зоната им на комфорт е друга причина, поради която жените Телец могат да търсят щастие другаде. Те обичат мира, красивите и скъпи неща, както и достойните хора. Животът с ревниви партньори, които са безразлични към семейния комфорт, не е за тях.

Измамници и лъжци: Най-неверните женски зодииESB Professional / Shutterstock.com

4. риба

Романтичните Риби често търсят непозната страст. Те живеят в мечтите си и понякога губят връзка с реалността, идеализирайки потенциален партньор. След като се потопят в нова връзка, те могат да продължат старите, като внимателно скриват факта на измама. Ако тайната излезе наяве, двойките с партньори Риби се оказват най-щастливи, ако съпругът си прости предателството.

Измамници и лъжци: Най-неверните женски зодииРазгледайте Apart / Shutterstock.com

В същото време дори и най-малката несигурност в партньора може да подтикне Рибите към измама. Те се нуждаят от човек, способен да разбере мисленето им, като не им позволява да се ровят твърде много в измисления свят.

Измамници и лъжци: Най-неверните женски зодииVGstockstudio / Shutterstock.com

Изневярата на жените не е нито по-лоша, нито по-добра от тази на мъжете. Като цяло е трудно да се оправдаеш и да простиш. Свикнали сме да мислим, че жените са по-жертвени и търпеливи, което означава, че измамата не е много типична за тях. Това обаче не е цялата истина. Какво мислиш? Има ли представители на тези знаци сред хората около вас? Толкова ли са спокойни за измамата, както вярват астролозите? Споделете вашите мисли в коментарите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как реагират жените от всяка зодия на измамата


Материалите в тази статия са само с информационна цел и не заместват съветите на сертифициран специалист.

Популярни Публикации