Позиция на съветната карта при четене на ТароЧетвъртата карта в спред от пет карти е известна като карта за съвет. Докато достигнете тази карта Таро, вече сте видели миналото, настоящето и скритите влияния на въпроса или ситуацията на вашия клиент. Значението на Таро за позицията на картата за съвет ще покаже на клиента как се появяват всички препятствия

Когато възникнат проблеми, които се появяват с картата в позиция „Скрити влияния“, тази карта ще покаже на клиента какво може да се направи за противодействие или промяна на тези фактори. В зависимост от значението на Таро в тази позиция, картата може да ви покаже как да промените събитията или просто да преминете покрай тях. Например клиент е дошъл при вас, за да прочете за работата си. Вашият клиент е на опашка за повишение от известно време, но продължава да се прехвърля в полза на колеги с по-малък опит или стаж. Картата на „Скрити влияния“ показва, че някой тайно е злоупотребявал с клиента ви. В резултат на това на клиента ви непрекъснато се отказва заслуженото повишение. Това може да подскаже, че вашият клиент трябва да се изправи срещу шефа и да попита направо какъв е проблемът. Или може да означава, че да се откажете от тази работа и да намерите нова е по -добра идея.Значението на Таро за картата за съвети ще насочи клиента ви в това коя следваща или дори последна стъпка трябва да бъде по отношение на дадена ситуация. Ако информацията от картата „Скрити влияния“ е била положителна, а не пречка, картата в позиция „Съвети“ ще покаже как да се подобрят обстоятелствата. Както можете да видите, той работи и в двете посоки.

Предложенията, предлагани от това разположение, обикновено са тези, на които вашият клиент би се вслушал добре. Вие обаче сте само читател на Таро и не можете да принудите клиентите си да направят нещо, което не желаят. В повечето случаи клиентите, които решат да не обръщат внимание на картата за съвет, най -вероятно скоро ще се върнат пред вратата ви и се чудят какво се е объркало. Този път те може да са готови да изслушат какво означава тази конкретна карта на Таро и да го следват съответно.

и т.н.

У дома | Други статии на ТароПопулярни Публикации