28-годишният син на Колин Фърт върви по стъпките на баща си и прави дебюта си във филмаНай-новите новини 28-годишният син на Колин Фърт тръгва по стъпките на баща си и прави дебюта си във филма на Fabiosa

В края на 80-те и началото на 90-те Мег Тили беше огромна звезда. По това време тя се запознава с началния актьор Колин Фърт на снимачната площадка на филма, Валмонт . Двамата имаха страстна романтика в продължение на 5 години, когато се преместиха в уединен дом в Канада, далеч от Холивуд .Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Колин Фърт (@ colin.firthest) на 4 септември 2018 г. в 4:34 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Колин Фърт обвини приятел на семейството, че го преследва и съпругата му Ливия

Фърт и Тили започват да отглеждат заедно двете малки деца на Тили, както и техния син Уил, който е роден през 1990 г., преди да се разделят четири години по-късно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @about_colin_firth на 26 септември 2018 г. в 17:14 ч. PDTСега Уил е на 28 години и изглежда чаровен и красив като известния си баща.

Следвайки стъпките на бащата

Докато баща му караше жените по цял свят да припадат като галантен господин Дарси, Уил Фърт прави първите си стъпки във филмовата индустрия, играейки пълна противоположност. 28-годишният мъж изобразява герой, който се разделя с момиче след една нощ в британската романтична комедия Любов тип D .Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от „The King In spanx“ (@colinfirthfanart) на 13 октомври 2015 г. в 17:07 ч. PDT

Фърт казва, че актьорските познания на баща му са били много полезни, тъй като той му е помогнал да тренира за прослушването за драматично училище. Въпреки тяхната странна физическа прилика обаче, Уил смята, че актьорските им стилове са много различни.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Tati (@tatinatally) на 20 юни 2017 г. в 6:26 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Колин Ханкс сподели важна част от действащите съвети, които баща му му даде

Той обясни:

Той е класен англичанин. Аз съм по-високият, ухапан канадец. Той е по-скоро романтичните главни роли. Все още не съм сигурен какъв е моят тип. Но аз не съм романтичната роля в този филм. Имах няколко зловещи роли заради начина, по който изглеждам. В драматичното училище това бяха по-комедийни роли.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от KristiJester (@ kjester12345) на 3 септември 2016 г. в 4:00 ч. PDT

Отначало Колин Фърт не беше точно доволен от избора на кариера на сина си, но въпреки това му помагаше.

Това е трудна кариера. Може да е емоционално изтощително и той се притесни за мен. Искаше да се увери, че знам в какво се забърквам, но ме подкрепяше през целия път.

Колин има повече деца, за които да се притеснява. През 1997 г. актьорът се жени за италианския филмов продуцент и режисьор Ливия Джуджоли, с която има още 2 сина, 17-годишния Лука и 15-годишния Матео.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от olColin Firth♚ (@we_love_colinfirth) на 20 декември 2018 г. в 9:56 ч. PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ange (@holmestrange) на 9 декември 2017 г. в 22:02 ч. PST

Момчетата вероятно не са сигурни с какво искат да се занимават в бъдеще на този етап от живота си, но тъй като и двамата им родители, участващи в шоубизнеса, е много вероятно те да следват същия път като своя полубрат.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Макс Грийнфийлд от ново момиче е щастливо женен от 10 години и има дъщеря, която изглежда точно като него

Популярни Публикации